Essence Hello Rosy / Sparkle and Sand effect

essence hello rosy

Dit is ook weer zo een lakje die ik eerst had laten staan en later toch heb meegenomen. Heb al meer sparkle and sand effect lakjes van Essence (donker en lichte) en deze roze kon natuurlijk niet ontbreken. Sowieso ben ik een sucker van alles wat roze is 🙂 Dit is ook weer een hele mooie lak, kijk mee naar Essence Hello Rosy.

Lees ook: Essence Fancy Blush & Burgundy Spirit lipstick

Essence Hello Rosy

Zoals je kan zien is dit een mooie, soort van oudroze kleur met het bekende sand effect. Ja, misschien wordt het een beetje eentonig de laatste tijd, maar ook dit lakje wilde ik graag meenemen en aan jullie laten zien. Het is namelijk echt geen felle roze kleur en dat vind ik dan ook wel weer mooi. In de lak zitten zover ik kan zien een zilveren shimmer in en wat grotere glitter die naar mijn idee iets donkerder is als de lak en neigt naar rood. Hele mooie combi! Op de foto’s heb ik twee lagen gebruikt waarbij die goed dekt. Ook droogt hij weer vrij snel wat wel fijn is als je meerdere lagen gebruikt. De lichtere foto’s zijn met externe flits (niet direct erop, maar omdat het grauw buiten is wat verlicht) en de donkere zijn in daglicht. Wel een beetje donker, maar zo zie je duidelijk verschil.

De foto’s

essence hello rosy

Informatie

Dit lakje heb ik gekocht bij Kruidvat en zit volgens mij in het standaard assortiment van essence en is in meerdere kleuren verkrijgbaar, zoals een donker grijze en een hele lichte, die tegen wit aan nijgt. Ook zou er nog een rode versie moeten zijn maar die heb ik zelf nog niet gezien. Hij bevat 8ml lak en kost rond de €2,00 wat dus weer lekker budget is. Ik zou hem je zeker aanraden als je van dit soort kleurtjes houdt!

Lees ook:
Essence Sparkle Sand Effect – 163 Essence Hey nude!
Sally Hansen Sugar Coat 700 Cotton Candies

13 Reacties

 1. 12 mei 2014 / 20:24

  Ik ben vaak niet zo enthousiast over de Essence nagellak, maar deze vind ik echt wel een topper x

 2. 12 mei 2014 / 20:20

  Mooi lakje is dit, heb ‘m zelf ook!
  Als ik wat opbouwende kritiek mag geven zou ik je aanraden om je watermerk niet in het midden van de foto te plaatsen, maar iets in de hoekjes. Persoonlijk vind ik dat iets mooier, maar het is maar wat je zelf het liefste hebt! 😉 De kwaliteit van je foto’s is trouwens wel vooruit gegaan, ga zo door!
  Lees het laatste blogbericht van Mariska – And This Is Who I Am #2My Profile

  • Mariska
   12 mei 2014 / 20:37

   Natuurlijk mag dat, graag zelfs! Dit heb ik gedaan omdat ik mijn foto’s wel mooi vind (als ik het even zo mag zeggen haha) en op het moment dat ik het er zo op zet, wel lichter gemaakt qua kleur, dan kan die niet zomaar gekopieerd worden. Als ik het in de hoeken zet, dan kan dat wel makkelijk gedaan worden door het eraf te knippen.

 3. NailTalk
  12 mei 2014 / 10:30

  Het is een lief lakje ondanks ik ‘m niet echt wat voor mij zelf vindt!
  Lees het laatste blogbericht van NailTalk – FNUG Spring – Nail ArtMy Profile

 4. Monique
  12 mei 2014 / 08:37

  Wat een schattig kleurtje!

 5. Petra
  12 mei 2014 / 07:56

  Eigenlijk spreken de Sand lakjes mij niet zo heel erg aan, maar de kleur vind ik wel super leuk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.