Essence Hello Rosy / Sparkle and Sand effect

by Mariska
essence hello rosy

banner passief inkomen membership rowena rousseau

Dit is ook weer zo een lakje die ik eerst had laten staan en later toch heb meegenomen. Heb al meer sparkle and sand effect lakjes van Essence (donker en lichte) en deze roze kon natuurlijk niet ontbreken. Sowieso ben ik een sucker van alles wat roze is 🙂 Dit is ook weer een hele mooie lak, kijk mee naar Essence Hello Rosy.

Lees ook: Essence Fancy Blush & Burgundy Spirit lipstick

Essence Hello Rosy

Zoals je kan zien is dit een mooie, soort van oudroze kleur met het bekende sand effect. Ja, misschien wordt het een beetje eentonig de laatste tijd, maar ook dit lakje wilde ik graag meenemen en aan jullie laten zien. Het is namelijk echt geen felle roze kleur en dat vind ik dan ook wel weer mooi. In de lak zitten zover ik kan zien een zilveren shimmer in en wat grotere glitter die naar mijn idee iets donkerder is als de lak en neigt naar rood. Hele mooie combi!

Op de foto’s heb ik twee lagen gebruikt waarbij die goed dekt. Ook droogt hij weer vrij snel wat wel fijn is als je meerdere lagen gebruikt. De lichtere foto’s zijn met externe flits (niet direct erop, maar omdat het grauw buiten is wat verlicht) en de donkere zijn in daglicht. Wel een beetje donker, maar zo zie je duidelijk verschil.

De foto’s

essence hello rosy

Informatie

Dit lakje heb ik gekocht bij Kruidvat en zit volgens mij in het standaard assortiment van essence en is in meerdere kleuren verkrijgbaar, zoals een donker grijze en een hele lichte, die tegen wit aan nijgt. Ook zou er nog een rode versie moeten zijn maar die heb ik zelf nog niet gezien. Hij bevat 8ml lak en kost rond de €2,00 wat dus weer lekker budget is. Ik zou hem je zeker aanraden als je van dit soort kleurtjes houdt!

Lees ook:
Essence Sparkle Sand Effect – 163 Essence Hey nude!
Sally Hansen Sugar Coat 700 Cotton Candies

Related Posts

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.