Essence Grey Matters (I love trends – The Darks)

by Mariska Groot

Essence heeft een aantal nieuwe lakken toegevoegd en daar heb ik er een paar van meegenomen. Nu laat ik Essence Grey Matters aan jullie zien. Deze zit in de I Love Trends – The Darks lijn en ik vond hem erg leuk. Essence Grey Matters is een donkergrijze lak, die blauwe shimmer bevat en mat opdroogt. Mat begin ik echt steeds meer van te houden net als bijvoorbeeld Catrice To The Nude Mood. Enige nadeel is dat hij wat lastig op de foto vast te leggen is qua kleur..

Lees ook: essence My Power Is trend edition

Essence heeft verschillende ‘lijnen’ binnen hun merk en ‘Essence The Darks’ is er een van. Daar vond ik deze prachtige Essence Grey Matters tussen staan. Het is niet zomaar een donkere lak. Het is een donkergrijze, zeg maar gewoon antraciet kleurige lak, met daarin (als ik het goed zie ;)) blauwe shimmer. Zelf heb ik er nog niet zo’n een gezien dus ik nam hem mee. Vind het ook altijd wel een mooi contrast geven, donkere nagels.

essence grey matters


Het enige waar ik wel ontzettend veel moeite mee had is het goed vastleggen van de kleur en de nagellak op foto. Ik gebruik namelijk graag met deze donkere dagen mijn externe flitser, maar omdat het mat is lijkt het dan soms glimmend en dat is niet zo. Mijn nagel ziet er trouwens een beetje raar uit met zo’n lijntje, dat was niet goed gelakt, sorry.

essence grey matters

Hier heb ik mijn externe flitser ook gemaakt en je ziet al een beetje wat ik bedoel, het weerkaatst op de lak waardoor hij niet geheel mat lijkt. Gelukkig is het minimaal. Toch zie je daardoor wel dat hij niet glimt.

essence grey matters 4 » Doormariska.nl
essence grey matters 5 » Doormariska.nl

Wat je wel goed ziet op de foto’s, vind ik de blauwkleurige shimmer die verstopt zit in de lak. Het springt er niet uit maar je krijgt toch een blauwe gloed over de antraciete kleur. Heel apart deze kleur! Op de website van Kruidvat staat ‘blijft lang zitten, maar helaas was dat bij mij niet zo.. Zondag had ik hem opgedaan en maandag in de avond (wanneer ik dit artikel tik.. ) was er al een hele hap uit. Nu heb ik ook geen top coat gebruikt maar dat doe ik nooit bij een matte nagellak. Beetje jammer dus.

essence grey matters 1 » Doormariska.nl

Op deze foto zie je een close up van het kwastje met daaraan ook de lak. Op de foto zie je heel goed Essence Grey Matters een mooie antraciet kleur is met daarin, ja nu zie je het echt, de blauwe shimmer erin! Dichterbij kon ik helaas niet komen maar deze indruk is genoeg 😉

Essence The Darks heeft ook de volgende lakken:
20 Turn on the black
15 Red I am
16 Well plum!
17 Indigo to go
18 Happy new green

Deze lakken, ook Essence Grey Matters, is te koop bij Kruidvat en kost €1,89 voor 8ml. Ook is hij Boozyshop te verkrijgen net als de andere lakken uit deze lijn. Essence Grey Matters is een nieuwe lak die aan het huidige assortiment is toegevoegd vanaf 10 augustus 2015.

Related Posts

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.