Shop mijn favorieten

Hema Amber & Cedarwood eau de parfum (vegan)
Bath & Body Works Pumpkin Snickerdoodle
Versace Crystal Noir
Dior Addict
Chanel Coco
Narciso Rodriguez Narciso
The Kelly Family 25 years later live
Dolce & Gabbana The One eau de parfum
YSL Manifesto
Hema Amber & Cedarwood eau de parfum (vegan)
Bath & Body Works Pumpkin Snickerdoodle
Versace Crystal Noir
Dior Addict
Chanel Coco
Narciso Rodriguez Narciso
The Kelly Family 25 years later live
Dolce & Gabbana The One eau de parfum
YSL Manifesto

Essence Do You Speak Love?

essence do you speak love

Als het op nagellak aankomt heb ik nog wel een aantal lakken in mijn ‘nog te reviewen’ bak liggen. Die heb ik laatst pas gemaakt om een beetje overzicht terug te krijgen en heel snel kunt zien wat nog op de blog moet komen. Nu is het de beurt aan deze mooie donkerrode Essence Do You Speak Love? Rode lakjes heb ik eigenlijk wel voldoende, maar een iets donkerdere rode had ik nog niet. Deze is dan lekker budget en nam hem mee.

Lees ook: Essence You & me?

Essence Do You Speak Love?

essence do you speak love
essence do you speak love
essence do you speak love

Tja wat kan ik nu meer vertellen over Essence do you speak love? Hij droogt goed en snel, dekt heel mooi in 2 laagjes, is lekker budget voor volgens mij €1,79, bevat 8ml aan lak en dekt gewoon heel erg fijn. Nu heeft Essence enorm veel kleurtjes en ja, ik blijf het heel fijn vinden deze lakjes. Al met al gewoon een heel erg mooi lakje!

Lees ook:
Essence My love diary
Essence wake up & make-up producten

deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

14 Reacties

  1. Evelien
    26 mei 2015 / 11:58

    Een heel mooi, classy rood kleurtje! Volgens mij heb ik deze ook ♥

  2. 26 mei 2015 / 08:35

    Heel mooi deze klassiek rode kleur! Ik heb zelf nog geen lakjes van dit merk, daar moet toch eens verandering in komen 😉
    Lees het laatste blogbericht van Lonneke – Hema Easy Shine LipbalmMy Profile