Essence Do You Speak Love?

by Mariska
essence do you speak love

banner passief inkomen membership rowena rousseau

Als het op nagellak aankomt heb ik nog wel een aantal lakken in mijn ‘nog te reviewen’ bak liggen. Die heb ik laatst pas gemaakt om een beetje overzicht terug te krijgen en heel snel kunt zien wat nog op de blog moet komen. Nu is het de beurt aan deze mooie donkerrode nagellak? Rode lakjes heb ik eigenlijk wel voldoende, maar een iets donkerdere rode had ik nog niet. Deze is dan lekker budget en nam hem mee. Kijk mee naar Essence do you speak love?

Lees ook: Essence You & me?

Essence Do You Speak Love?

essence do you speak love

Kijk eens wat een beauty deze lak van essence is? Echt een hele mooi rode kleur die in laagjes mooi is op te bouwen.

essence do you speak love
essence do you speak love

Tja wat kan ik nu meer vertellen over deze nagellak van Essence? Hij droogt goed en snel, dekt heel mooi in 2 laagjes, is lekker budget voor volgens mij €1,79, bevat 8ml aan lak en dekt gewoon heel erg fijn. Nu heeft Essence enorm veel kleurtjes en ja, ik blijf het heel fijn vinden deze lakjes. Al met al gewoon een heel erg mooi lakje!

En essence heeft echt nog meer mooie roodtinten aan nagellak te koop die je zou moeten proberen.

Lees ook:
Essence My love diary
Essence wake up & make-up producten

Related Posts

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.