You are here: Home » Beauty » Essence Do You Speak Love?

Essence Do You Speak Love?

essence do you speak love

Als het op nagellak aankomt heb ik nog wel een aantal lakken in mijn ‘nog te reviewen’ bak liggen. Die heb ik laatst pas gemaakt om een beetje overzicht terug te krijgen en heel snel kunt zien wat nog op de blog moet komen. Nu is het de beurt aan deze mooie donkerrode Essence Do You Speak Love? Rode lakjes heb ik eigenlijk wel voldoende, maar een iets donkerdere rode had ik nog niet. Deze is dan lekker budget en nam hem mee.

Lees ook: Essence You & me?

Essence Do You Speak Love?

essence do you speak love
essence do you speak love
essence do you speak love

Tja wat kan ik nu meer vertellen over Essence do you speak love? Hij droogt goed en snel, dekt heel mooi in 2 laagjes, is lekker budget voor volgens mij €1,79, bevat 8ml aan lak en dekt gewoon heel erg fijn. Nu heeft Essence enorm veel kleurtjes en ja, ik blijf het heel fijn vinden deze lakjes. Al met al gewoon een heel erg mooi lakje!

Lees ook:
Essence My love diary
Essence wake up & make-up producten

Volg:
Mariska
Mariska

Bedankt voor het bezoeken en lezen van het artikel en ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat. Met meest actief ben ik op Twitter, Instagram en Facebook!

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook