Essence Do You Speak Love?

essence do you speak love

Als het op nagellak aankomt heb ik nog wel een aantal lakken in mijn ‘nog te reviewen’ bak liggen. Die heb ik laatst pas gemaakt om een beetje overzicht terug te krijgen en heel snel kunt zien wat nog op de blog moet komen. Nu is het de beurt aan deze mooie donkerrode Essence Do You Speak Love? Rode lakjes heb ik eigenlijk wel voldoende, maar een iets donkerdere rode had ik nog niet. Deze is dan lekker budget en nam hem mee.

Lees ook: Essence You & me?

Essence Do You Speak Love?

essence do you speak love
essence do you speak love
essence do you speak love

Tja wat kan ik nu meer vertellen over Essence do you speak love? Hij droogt goed en snel, dekt heel mooi in 2 laagjes, is lekker budget voor volgens mij €1,79, bevat 8ml aan lak en dekt gewoon heel erg fijn. Nu heeft Essence enorm veel kleurtjes en ja, ik blijf het heel fijn vinden deze lakjes. Al met al gewoon een heel erg mooi lakje!

Lees ook:
Essence My love diary
Essence wake up & make-up producten

14 Reacties

 1. 26 mei 2015 / 20:18

  Prachtige kleur, ik vind het toch echt altijd heel mooi om te zien, rode nagels….

 2. Evelien
  26 mei 2015 / 11:58

  Een heel mooi, classy rood kleurtje! Volgens mij heb ik deze ook ♥

 3. NailTalk
  26 mei 2015 / 11:38

  Classy!! Hou er van 😀

 4. 26 mei 2015 / 11:29

  Wat een beauty. Mooie klassieke rode kleur; altijd goed <3

 5. 26 mei 2015 / 09:41

  Ik blijf ook fan van die lakjes! Fijn mee te lakken en mooie kleurtjes. Deze is natuurlijk perfect om het hele jaar door te dragen: rood is altijd goed.

 6. 26 mei 2015 / 08:35

  Heel mooi deze klassiek rode kleur! Ik heb zelf nog geen lakjes van dit merk, daar moet toch eens verandering in komen 😉

 7. Sonja
  26 mei 2015 / 07:34

  Schaam, ik heb deze ook nog niet gelakt! En nog 30 in een mand!
  Binnenkort eens mijn instagram vol swatchen!
  En rood, blijft toch de mooiste kleur!

 8. Manon
  26 mei 2015 / 07:07

  Wat een mooie kleur is dit. Ik heb nog lakken van Essence die ik moet proberen hahahaha (oeps)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.