Essence Do you hear the jingle bells? – essence advent kalender dag 3

essence do you hear the jingle bells

Yes, dag 3 is aangeboden van de Essence advent kalender! Nu heb ik ze stiekem allemaal al open gemaakt toen ik de kalender kocht omdat ik daar echt nooit mee kan wachten hoor! Ik zal vast en zeker niet de enige zijn die dat heeft? 😉 Er zijn een aantal lakjes in de advent kalender die speciaal hiervoor zijn gemaakt en dat is Essence Do you hear the jingle bells? ook! Deze is wederom niet los te koop en is echt op de kerst gebaseerd. Leuk! Vind de naam ook erg leuk dus ik was wel benieuwd hoe de lak uitpakte; is het echt zo’n leuke kerst nagellak?

Lees ook: Essence Sweet caramel sweets – essence advent kalender dag 2

Essence Do you hear the jingle bells?

essence do you hear the jingle bells


Allereerst vond ik het heel erg moeilijk om deze op de foto vast te leggen. Met dit weer gebruik ik namelijk mijn externe flitser en met een glitter nagellak als deze zie je natuurlijk heel veel weerkaatsing. Dat is veel meer dan dat je een creamy lak zonder poespas op de foto zet. Essence Do you hear the jingle bells? is een glitter nagellak die bruin / brons van kleur is en bestaat ui die kleuren shimmer met daartussen ook een klein beetje zilveren shimmer. Eerst dacht ik dat hij leek op Essence On Air! maar bij die lak zijn de shimmers wat grover. Hier zijn ze echt heel fijn.

essence do you hear the jingle bells

Of hij perfect is voor de feestdagen? Ja, Essence Do you hear the jingle bells? doet zeker zijn naam ten goede en is een hele mooie lak voor de feestdagen. Zelf draag ik twee lagen op de foto’s om de lak heel mooi dekkend te krijgen. Hoewel deze lak speciaal is gemaakt voor de advent kalender en niet los te koop is, denk ik dat er best wel andere lakken zijn die erg op deze lak lijken. Hij is mooi, leuk, maar ook weer niet zo speciaal dat er niet iets is wat er op lijkt. Mocht je hem mooi vinden weet ik zeker dat je er een vind die heel erg in de buurt komt!

Ik weet dat de foto’s niet perfect zijn, maar dat vind ik ook nog lastig om te doen als ik ‘s avonds thuis ben en het donker is. Zelfs met softbox en flitser krijg je het niet altijd mooi.. 😉

Lees ook:
Essence The night of magic – essence advent kalender dag 4
Essence Made with love – essence advent kalender dag 6 + 7

15 Reacties

 1. 5 december 2015 / 12:26

  Ik vind het echt een heel erg mooi kleurtje, ik twijfel nog steeds om de Essence Advent kalender te kopen haha!
  Lees het laatste blogbericht van Rilana – Recept: Maizena koekjesMy Profile

 2. 5 december 2015 / 09:54

  Prachtige nagellak, deze heb ik vandaag in de adventskalender gekregen! Xx

  • Mariska
   Auteur
   4 december 2015 / 21:07

   Haha, nee vind ze wat tegenvallen, maar komt wel goed 🙂 Veel oefenen en trucjes leren en dan komt het goed. Fijn dat je ze toch wel mooi vind 🙂 Ja die bovenste twee met mijn 50mm 1.8 en die onderste gewoon met de 18-55 kit lens!

   • 4 december 2015 / 21:13

    Op youtube zag ik trouwens veel reviews van de 50mm F/1.8 II lens waar alle bokeh niet rond maar vijfhoekig ofzo was, nu zie ik dat jij ronde bokeh hebt. Nu twijfel ik of ik (nadat ik binnenkort een spiegelreflex heb gekocht) toch de II lens wil…. Door YouTube dacht ik dat alleen de (duurdere) 50mm STM lens ronde bokeh zou hebben.
    Lees het laatste blogbericht van Eva – Één foto en een kort artikeltje • Fotograaf, zin in 5 december en Kerst & camera kopenMy Profile

    • Mariska
     Auteur
     4 december 2015 / 21:16

     Nee, dit is gewoon de 50mm 1.8 zonder poespas, die eerste ook gewoon. De ronde bokeh komt door de kerstlampjes die erachter hangen 🙂 ligt ook een beetje aan het diafragma die je instelt denk ik. Bij 1.8 krijg je veel meer bokeh dan op 4.0 ofzo

 3. Daphne
  4 december 2015 / 06:04

  Ik kon ook eigenlijk niet wachten met het open maken, mijn geduld is aardig op de proef gesteld maar ik heb het weten vol te houden en maak nu iedere dag een vakje open. Toch leuk, iedere dag een klein cadeau voor mij zelf.

  Zelf zou ik deze kleur niet zo snel kopen, maar perfect voor de feestdagen is deze kleur wel.
  Lees het laatste blogbericht van Daphne – Kiko: #267.My Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.