Essence Do you hear the jingle bells? – essence advent kalender dag 3

by Mariska
essence do you hear the jingle bells

banner passief inkomen membership rowena rousseau

Yes, dag 3 is aangeboden van de Essence advent kalender! Nu heb ik ze stiekem allemaal al open gemaakt toen ik de kalender kocht omdat ik daar echt nooit mee kan wachten hoor! Ik zal vast en zeker niet de enige zijn die dat heeft? 😉 Er zijn een aantal lakjes in de advent kalender die speciaal hiervoor zijn gemaakt en dat is Essence Do you hear the jingle bells? ook! Deze is wederom niet los te koop en is echt op de kerst gebaseerd. Leuk! Vind de naam ook erg leuk dus ik was wel benieuwd hoe de lak uitpakte; is het echt zo’n leuke kerst nagellak?

Lees ook: Essence Sweet caramel sweets – essence advent kalender dag 2

Essence Do you hear the jingle bells?

essence do you hear the jingle bells


Allereerst vond ik het heel erg moeilijk om deze op de foto vast te leggen. Met dit weer gebruik ik namelijk mijn externe flitser en met een glitter nagellak als deze zie je natuurlijk heel veel weerkaatsing. Dat is veel meer dan dat je een creamy lak zonder poespas op de foto zet. Essence Do you hear the jingle bells? is een glitter nagellak die bruin / brons van kleur is en bestaat ui die kleuren shimmer met daartussen ook een klein beetje zilveren shimmer. Eerst dacht ik dat hij leek op Essence On Air! maar bij die lak zijn de shimmers wat grover. Hier zijn ze echt heel fijn.

essence do you hear the jingle bells

Of hij perfect is voor de feestdagen? Ja, Essence Do you hear the jingle bells? doet zeker zijn naam ten goede en is een hele mooie lak voor de feestdagen. Zelf draag ik twee lagen op de foto’s om de lak heel mooi dekkend te krijgen. Hoewel deze lak speciaal is gemaakt voor de advent kalender en niet los te koop is, denk ik dat er best wel andere lakken zijn die erg op deze lak lijken. Hij is mooi, leuk, maar ook weer niet zo speciaal dat er niet iets is wat er op lijkt. Mocht je hem mooi vinden weet ik zeker dat je er een vind die heel erg in de buurt komt!

Ik weet dat de foto’s niet perfect zijn, maar dat vind ik ook nog lastig om te doen als ik ’s avonds thuis ben en het donker is. Zelfs met softbox en flitser krijg je het niet altijd mooi.. 😉

Lees ook:
Essence The night of magic – essence advent kalender dag 4
Essence Made with love – essence advent kalender dag 6 + 7

Related Posts

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.