Essence Crunchy Cake – The Nudes – I love Trends

Essence Crunchy Cake – The Nudes – I love Trends

Essence heeft een aantal mooie nieuwe lakjes in het assortiment op dit moment, waaronder de I Love Trends – The Nudes. Stiekem begin ik ook steeds meer van de nude kleuren lak te houden, dus ik nam er twee mee waaronder deze Essence Crunchy Cake. Helemaal nude vind ik hem zeker niet. Bij nude denk ik namelijk aan huidskleur maar dat is dit absoluut niet. Eerder een pastel kleur of taupe.

Lees ook: 3x essence shine last & go nail polish (3 nieuwe kleuren!)

Essence Crunchy Cake

essence crunchy cake

so nude… deze seizoenstrend is de must-have voor alle nagellakfans! de I ♥ TRENDS nagellak voorziet je nagels van elegante lichte nudetinten. de keuze in verschillende kleuren en effecten is gigantisch. de langhoudende formule geeft je nagels permanent een verzorgde look.

Het is in mijn ogen dus meer een taupe kleurige lak. Niet dat ik dat niet mooi vind hoor, dat vind ik juist heel erg mooi zo’n kleur. In het flesje lijkt ‘ie zelfs nog iets mooier. Nog niet eerder was het mij namelijk opgevallen dat er blauwe en paarse shimmer door de lak heen zit. Het effect zie je eigenlijk alleen in de zon als je goed in het flesje kijkt. Op je nagels valt dat jammer genoeg echt helemaal weg. Dat had het lakje in mijn ogen wel meer uniek gemaakt, helaas.

essence crunchy cake


Jet tweede dingetje wat ik niet zo fijn vind aan deze lak is dat hij best de oneffenheden in je nagels laat zien. zo zie je aan mijn nagels dat er best wat groeven in zitten. Dit zie je dus ook best erg door de nagellak heen. Jammer. Misschien komt de lak beter uit op nagels die wel meer effen zijn.

Prijs en verkrijgbaarheid

Essence Crunchy Cake lak kun je kopen bij de Kruidvat en bevat 8ml lak. De bon kan ik zo niet meer vinden, maar de prijs zal rond de €2,50 zijn geweest. Er zijn meerdere kleuren verkrijgbaar in the Nudes collectie.

Hebben jullie al nieuwe lakjes uit deze lijn gekocht van Essence?

18 Reacties

 1. 26 maart 2015 / 00:25

  Dit is niet een lakje dat ik snel zou aanschaffen. Helemaal niet nu je zegt dat de lak oneffenheden laat zien/benadrukt.

 2. Linda
  24 maart 2015 / 22:46

  De paarse/blauwe slimmer, daar sta ik eigenlijk ook wel van te kijken, dat verwacht je toch niet in een nude nagellak? Wel een mooi kleurtje trouwens 🙂

 3. 24 maart 2015 / 16:52

  Ik vind het zeker een bijzonder kleurtje! Maar toch denk ik dat ik deze oversla! 🙂

 4. NailTalk
  24 maart 2015 / 16:33

  Prachtige kleur, mooie foto’s!

 5. 23 maart 2015 / 23:55

  Mooi lakje, ik vind em eigenlijk mooier dan ik had verwacht hihi!

 6. 23 maart 2015 / 14:47

  Mooi kleurtje, zoiets wil ik ook nog. Snel naar de kruidvat dus!

 7. 23 maart 2015 / 12:02

  Mooi kleurtje. Deze is niet goed voor mijn ‘ik ga minder geld uitgeven’- doel 😆

 8. Carmen | LifeLoveAnxiety
  22 maart 2015 / 23:32

  Ik hou zo van deze soort kleurtjes, echt prachtig!

 9. Dana
  22 maart 2015 / 22:44

  Deze was mij niet opgevallen maar ik heb 2 andere meegenomen waar ik echt weg van ben!

 10. 22 maart 2015 / 22:26

  Hij is wel erg mooi, maar dat vind ik van al deze kleurtjes uit deze collectie…

 11. Mirjam
  22 maart 2015 / 21:22

  Ik vind het wel een mooie kleur maar niet heel bijzonder, wel ogen je handen wat bruiner met deze tint!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.