ELF nagellak Metal Madness & Party Purple

door Mariska

banner passief inkomen membership rowena rousseau

Nog nooit eerder heb ik iets geprobeerd van het merk E.L.F. en nu had ik de mogelijkheid om iets te proberen. Dat vond ik natuurlijk erg leuk! Van de producten laat ik nu eerste deze twee prachtige lakjes zien. Een hele mooie donkere lak met daarin mooie glitter Metal Madness en een prachtige paarse lak met shimmer en glitter Party Purple.

Lees ook: Culinaire cosmetica – recepten voor huid & haar zelf maken door Susette Brabander

Ontdek de e.l.f nagellakjes met een nieuwe formule, de kleur blijft beter en langer zitten (daarom kosten ze nu €2.50). Deze kleurvaste formule gaat afbladderen tegen en laat uw nagels langdurig glanzen. De aerodynamische penseelhaartjes brengen de kleur vlekkeloos aan en de sneldrogende formule zorgt elke keer weer voor een onberispelijke applicatie. De voedende bestanddelen geven de nagels een natuurlijke glans. Verrijkt met vitamine E voor sterkere, gezondere nagels. Onze formule bevat GEEN tolueen, formaldehyde en dibutylftalaat (DBP). Inhoud 10ml

ELF nagellak Metal Madness

Metal Madness is een hele donkere grijze kleur met daarin hele mooie glitter. Ik hou van dit soort combinaties! Hij lakt echt heel erg fijn en dat komt door het fijne kwastje. Wel lijkt de lak bij het opbrengen ietwat dikker dan andere nagellak, maar dat belemmert het lakken zeker niet. Wel vind ik het ergens jammer dat hij een beetje naar heel donkergroen neigt. Van die kleur hou ik niet zo en had hem liever helemaal donkergrijs gezien zoals het zou moeten zijn als je aan ‘metal’ denkt.

ELF nagellak Party Purple

metal madness
metal madness
metal madness

Als je van paars en van glitters houdt, dan is Party Purple zeker ook iets voor jou! Deze is ook zo mooi! Deze lak lakt wel iets fijner dan de vorige. De substantie werkt gewoon net iets fijner dan de vorige. Hij dekt mooi in twee laagjes. Een zou ik niet doen, dan zie je je nagel er echt doorheen. Hier heb ik twee laagjes gebruikt. Je vind in deze paarse lak allerlei soorten paarse glitter terug, heerlijk!

Je kunt deze ELF nagellak bestellen bij E.L.F op de website. Deze kosten €2,50 per stuk en bevatten 10ml lak. Er zijn ontzettend veel kleuren beschikbaar op de site. Zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen! Ik ben er in ieder geval zeer over te spreken!

Lees ook:
Beauty artikelen

Related Posts

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.