Eindelijk mijn visitekaartjes

by Mariska
visitekaartjes

banner passief inkomen membership rowena rousseau

Al heel lang wilde ik visitekaartjes laten maken voor m’n blog, maar steeds kwam het er niet van. Tot ik een leuke email ontving van Fotofabriek of ik misschien interesse had om iets uit te zoeken en daarover te schrijven. Super leuk natuurlijk en daarbij had ik dus de kans om mijn eigen visitekaartjes te laten maken. Eigenlijk had ik niet echt een idee wat ik wilde dus op Pinterest heb ik een beetje rondgekeken voor ik wat ging maken. In het programma heb ik geprobeerd er iets heel erg leuks van te maken, wat ook bij mij en mijn blog zou passen.

Mijn gekozen visitekaartjes

visitekaartjes fotofabriek
visitekaartjes

Zelf wilde ik sowieso iets met het logo van mijn blog en roze. Roze is namelijk een van mijn lievelingskleuren en die wilde ik er zeker op terug zien. Het past tenslotte zowel bij mij als mijn blog. Er zijn veel verschillende roze kleuren en ik heb deze gekozen omdat hij niet te donker én niet te licht is en je de letters in het zwarte en in het wit er nog goed op kunt lezen. Ook niet geheel onbelangrijk 😉

visitekaartjes

En dit is de achterkant van het visitekaartje. De achterkant is dus roze en ik heb daarbij gekozen om een foto van mezelf erop te plaatsen. Dit vind ik wel een leuke foto en daarbij staan mijn online gegevens. Mijn social media pagina’s, blog en e-mailadres. Ik heb er ook voor gekozen om mijn adres er niet op te zetten. Als iemand iets wil versturen kan er vooraf natuurlijk contact worden opgenomen + dat wij ergens wonen en het huis niet van ons is. Evengoed voldoende gegevens om contact op te nemen natuurlijk! 🙂 enige minpuntje is, en dat is mijn eigen schuld, dat mijn contactgegevens er best wel klein op staan. Dit had wat groter gemogen eigenlijk.

Het zijn 50 kaartjes die je krijgt voor (vanaf) €9,99. Deze zijn dus dubbelzijdig gedrukt, je kunt het zelf ontwerpen en je kunt kiezen tussen staande of liggende kaartjes. Dit zijn liggende kaartjes. De kaartjes komen van fotofabriek.nl waar je nog veel meer fotoproducten kunt laten maken zoals bureauleggers, schoolschriften, placemats, fotoboeken, en ga zo verder. Ik ben er echt super blij mee in ieder geval!

Lees ook:
Leuke en minder leuke dingen van begin 2018
Tag: Mijn blog content tag
In het Engels bloggen? Eh, no way!

Related Posts

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.