eBay close up filters spiegelreflex camera

door Mariska
ebay close up filters

banner passief inkomen membership rowena rousseau

Eerder liet ik in mijn eBay shoplog zien dat ik, na een aantal goede reviews gelezen te hebben, ook de eBay close up filters voor mijn spiegelreflex camera (Canon 1100D) heb gekocht. Ik kon niet wachten tot ze binnen waren zodat ik daar mee kon experimenteren en vanmorgen kwamen ze binnen. Natuurlijk ben ik direct gaan kijken hoe het allemaal werkte, maar ik snapte er niet zoveel van. Veel verder dan ze op de lens draaien was het. Hoe kon het nou dat het zo wazig was?

[affiliate_products]
[/affiliate_products]

Lees ook: Close up filters eBay 50mm lens + afstandsbediening

eBay close up filters

Je hebt er verschillende voor verschillende camera’s natuurlijk. Daarbij moet je opletten wat de diameter van je lens is. Dit vind je aan de voorkant van de lens. In het geval van mijn Canon 1100D met standaard lens is dat 58mm. Let er dus wel op dat je daar op zoekt. Ze worden trouwens geleverd in een handige etui zodat je ze netjes kunt opbergen en bewaren. Alleen vergeten op de foto te zetten, sorry!
Op de foto zie je de filters die erbij zitten. Natuurlijk heb ik hier ook even wat mee geëxperimenteerd 🙂 Als voorbeeld heb ik een paar oorbellen genomen die ongeveer één cm doorsnede hebben en donker met zilveren grove glitter zijn.

De foto’s

ebay close up filters

Op de foto zie je de grootte van de eBay close up filters die ik heb gebruikt per foto. Je ziet dat je echt wel dichterbij kunt komen. Hoe groter het getal hoe dichterbij je de camera ook echt moet houden om de foto te maken. Als je de camera evengoed ver weg houdt dan blijft het een en al wazig beeld waar je helemaal niets aan hebt. Het gaat natuurlijk om de details die je naar voren wilt brengen en dat kun je hier zeker goed mee doen. Ik ben in ieder geval blij dat ik ze heb besteld en het kost ook echt veel minder dan een aparte lens voor je camera.

Informatie

Ik kocht deze close up filters bij deze verkoper. Hier betaalde ik C $14,70 voor wat ongeveer neer kwam op iets meer of minder dan €10,00 wat natuurlijk erg weinig is in vergelijking met een nieuwe lens. Hier zaten de verzendkosten ook nog bij in! Ik raad je deze dan ook echt aan als je wat meer uit je spiegelreflex camera wilt halen. Er zijn voor talloze merken en types te vinden op eBay, dus er zit vast iets tussen voor jouw camera. Let er wel op dat je écht de goede diameter besteld voor de juiste lens die je hebt, anders gaat het namelijk niet passen en dat zou zonde zijn.

Lees ook:
Hoe werkt eBay? Ik leg mijn manier uit!

Zijn jullie hier bekend mee en/of gebruiken jullie deze al? Mocht je vragen hebben, stel ze gerust!

Related Posts