Droog haar? Dit gebruik ik!

by Mariska
aussie miracle moisture & aussie 3 minute miracle constructor

banner passief inkomen membership rowena rousseau

Ik heb al niet heel dik haar, oftewel een heel dun bosje eigenlijk, maar dat wil ik wel goed verzorgen. Vroeger had ik vaak permanent omdat ik krullen echt leuk vind en het mijn haar ook voller doet laten lijken. Maar permanent heeft wel een nadeel en dat is dat dat het je haar uitdroogt. Je moet het dus wel goed verzorgen met maskertjes, goede shampoo en conditioner en ga zo maar door. Hier laat ik zien wat ik (alleen!) gebruik.

Lees ook: Zo krijg je meer volume in dun haar

Droog haar? Dit gebruik ik!

Veel producten gebruik ik niet, omdat ik van mening ben dat des te meer je gebruikt het niet echt goed is voor je haar. Daarom heb ik ook niet zoveel en zijn dit de producten die ik op dit moment gebruik, niet zo heel veel dus. Soms wil ik nog wel eens wisselen hoor als de huidige producten op zijn of om iets te zoeken wat misschien beter is.

Aussie Miracle Moist

[affiliate_products]
[/affiliate_products]

Zoveel goeds hoorde ik en las ik op vele blogs al over Aussie. Onder andere dat een super goed product is en ook heel erg lekker zou ruiken. In het verleden heb ik er wel eens naar gekeken, maar wilde er nooit zoveel geld voor uitgeven. Nu zag ik vorige week dat Kruidvat een actie had van 2 producten van Aussie voor €10,00, nou toen nam ik het maar mee! Ik nam Miracle Moist mee die speciaal voor droog haar zou zijn. Tot nu toe ben ik er echt blij mee! Ik zal het nog een keer reviewen. Het ruikt inderdaad goddelijk lekker en werkt ook erg goed voor mijn haar.

Kruidvat Hair Repair

Als je droog haar hebt is het natuurlijk ook heel goed om een product te gebruiken die je haar een soort van repareert. Nu kan geen enkel product je haar volledig ‘repareren’ als het al helemaal droog is, maar het kan wel helpen om het te voeden en het er beter uit te laten zien. Deze crème smeer in je in je haar als je het gewassen hebt in handdoek droog haar en hoef je niet uit te spoelen. Bij mij voelt mij haar dan ook echt heel erg fijn.

Elvive Hydra Krul

Oké deze is niet perse voor droog haar, maar helpt wel mijn krullen te voeden en mooi te zijn de hele dag. Dit gebruik ik trouwens niet sinds ik de Kruidvat Hair Repair gebruik omdat die eigenlijk dat werkt ook doet. Deze crème gebruik ik zo nu en dan en maken mijn krullen veel minder pluizig de hele dag en blijft ook goed zitten. Mijn haar ziet er dan ook niet droog uit. Perfect spul van Elvive.

Kennen jullie deze producten?

Related Posts

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.