Double dot earrings op een rij (mise en dior look a like)

by Mariska Groot

Double dot earrings! Eerder schreef ik al een artikel over de Mise en Dior dupe oorbellen die ik besteld heb op eBay. Deze heb ik jammer genoeg nog steeds niet binnen gehad en daar baal ik echt ontzettend van. Had ze heel erg graag met kerst willen dragen bijvoorbeeld. Hopelijk krijg ik ze alsnog binnen, ik heb de verkoper tenminste een email gestuurd met de mededeling dat ik ze nog niet heb ontvangen. Als je zoekt op Mise en Dior dan krijg je maar een handjevol dupes te zien. Zodra je zoekt op double dot earrings dan heb je ze echt met tientallen tegelijk en in allerlei kleuren en uitvoeringen, met of zonder glitters, in wit tot en met rosé goud en ga zo maar door. Nu weet ik dat niet iedereen op eBay kan en daarom heb ik ook wat Nederlandse webshops gevonden die ze verkopen voor een redelijke prijs. Al zijn ze wel duurder dan de paar euro op eBay, dan nog is het makkelijker te bestellen en goed betaalbaar. Kijk je mee?

Double dot earrings op een rij (Mise en Dior look a like)

double dot earrings
Double dot earrings op een rij (mise en dior look a like)

Trendshop.nl: hier kun je de double dot earrings verkrijgen in allerlei soorten en kleuren. Hier betaal je ongeveer €5,95 per paar.

Sieradenstyle.nl: Ook hier kun je ze verkrijgen en is het assortiment wat uitgebreider. Je hebt ze wederom in allerlei soorten, meerdere kleuren en met of zonder steentjes. Deze is wel wat duurder en je betaald tussen de €17,50 en €22,50 per paar.

Handmadebeads.nl: Eigenlijk hetzelfde assortiment als degene hiervoor, alleen zijn ze iets goedkoper. Hier betaal je voor een paar tussen de €16,50 en €22,50.

Goodiesshop.nl: Groot assortiment double dot earrings en wederom prijzen tussen de €17,50 en €22,50.

Karin’s Kadoshop: Deze zijn allemaal onder de €10,00 en je betaald ook nog eens geen verzendkosten! 

Bol.com: Ook zij hebben een leuk setje double dot earrings! Dit setje bevat 4 grote en 4 kleine dots die je met elkaar kunt combineren. Mat zwart, wit, met een kroontje ingelegd en strass steentjes. Dit setje kost €12,95.

Zo zie je maar dat de double dot earrings in Nederland ook goed verkrijgbaar zijn, alleen dat je er iets meer voor betaald. Als je het er voor over hebt dan heb je ze wel eerder in huis en als er iets defect is bijvoorbeeld kun je ook gewoon terecht bij een Nederlands bedrijf. Ondanks dat je niet praat over honderden euro’s is het toch wel fijn. Zelf zit ik ook echt te overwegen om bij een van de bovenstaande sites te bestellen. Je hebt meer zekerheid.

Degene die ik nog zou willen hebben zijn mat zwart, wit, zilver en eentje met steentjes. Een mooie zwarte met steentjes lijkt me echt super chique!

Lees ook:
Close up filters eBay 50mm lens + afstandsbediening
China Glaze Full Spectrum

Related Posts