Dots All Over – Nail Art

door Mariska

banner passief inkomen membership rowena rousseau

Moest dit keer wel even goed nadenken over wat ik dit keer zou laten zien hier. Wil niet elke keer hetzelfde doen of dezelfde lakken/ kleuren. Op Instagram kwam ik bij ‘simplynailogical’ een leuke video tegen van een nail art met striping tape en stipjes. Dat vond ik leuk! En wilde ik graag ook doen.  Eerst de lakjes bij elkaar gezocht. “Alpine Snow” van OPI heb ik gebruikt om mijn nagels wit te lakken (staat niet op foto), de lichtblauwe is een stempellak van Kaleidoscope, de gele is “Buttercup” van Revlon, Het glitterlakje is “Beyond Cozy” van Essie. de roze is “Marshmallow” van Max Factor en het glitterlakje is van mij. Yep, zelf gemaakt 🙂 En op dat laatste glitter lakje heb ik de lakjes uitgezocht; wilde dat de kleuren terug zouden komen. Kijk mee naar de Dots all over nail art 🙂

Lees ook: Geometric Peachy Nail Art

Dots all over nail art

Ben begonnen met de drie witte nagels en die goed laten drogen. Ondertussen het roze lakje op mijn pink gedaan en toen dat droog was mijn glitterlakje erover heen gedaan. Vervolgens heb ik stukjes striping tape aangebracht op mijn wijsvinger en middelvinger in een bepaald patroon.

Met een dottingtool heb ik met de verschillende kleuren lakjes stipjes aangebracht op de nagel en gewoon over de tape heen. Belangrijk is dat je een beetje snel werkt. De lak droogt immers ondertussen en dan krijg je de tape er niet goed af zonder dat je de lak “kapot trekt”.

Dots all over nailart
Dots all over nailart
Dots all over nailart

Voeg een topcoat toe die niet uitvlekt en voila, Dots All Over 😀 Vind twee nagels meer dan genoeg eerlijk gezegd. Het is een vrij druk patroon met al die stippen. Kleurtjes passen perfect bij het glitterlakje, blij mee! Wil je meer nail arts en swatches van mij bewonderen kom dan gauw kijken op www.nailtalk.nl!

Wat vind jij van de dots all over nail art?

Lees ook:
Nail Art | Stamping Nails
Purple Paws – Nail Art
Geometric Peachy Nail Art

See ya next time!

Liefs, Miriam

Related Posts

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.