Op onze nieuwsbrief abonneren

doormariska.nl vanaf vandaag mijn bedrijf

doormariska.nl mijn bedrijf

Hi allemaal! Vandaag heb ik de grote stap gezet waar ik eigenlijk al heel lang over na zat te denken.. namelijk naar de Kamer van Koophandel om mijn blog in te schrijven als mijn bedrijf! Tja, wanneer schrijf je je in als bedrijf? Voor mij was dat nu. Ik behoud mijn fulltime baan en ga dit er dus bij doen. Er zal vrij weinig veranderen voor jullie als lezer. Voor mij veranderd er daarentegen wel heel erg veel. Ik ben er blij mee en ik hoop dat ik mij hier lang mee mag en kan gaan bezighouden natuurlijk! Ben er erg blij mee.

doormariska.nl vanaf vandaag mijn bedrijf

Ik wil wel iedereen bedanken die dit mogelijk heeft gemaakt. Alle lezers, mensen die een reactie achterlieten, mensen die op de Google advertenties hebben geklikt, mensen voor wie ik een WordPress thema mocht maken (en mág maken!), mensen die mij volgen op Social Media en ga zo maar door. Bedankt voor alles tot nu toe en op naar de toekomst met mijn bedrijf! 🙂

Ben je benieuwd naar wat er bij komt kijken? Lees dan de artikelen in de categorie Ondernemen.

Mocht je twijfelen om je blog in te schrijven als bedrijf of mocht je meer informatie willen? De website van de Kamer van Koophandel heeft mij enorm geholpen om informatie te verzamelen. Ook kun je, als je je keuze hebt gemaakt om je blog in te schrijven als bedrijf, je gegevens alvast van tevoren grotendeels invullen en dan kunnen zij bij de KvK zelf die gegevens erbij pakken als je er bent. Heel erg handig en werkt ook heel erg prettig!

Lees ook:
6 uitdagingen met mijn blog
TIP: Zakelijk schrijven voor dummies
De mooiste complimenten die ik kreeg over mezelf en mijn blog

close

34 Reacties

 1. 18 februari 2015 / 12:54

  Wat leuk. Gefeliciteerd! Als mijn tijd er is, wil ik het ook doen!

 2. 17 februari 2015 / 16:16

  Wat ontzettend leuk dat je de stap hebt gezet en jezelf bij KVK hebt ingeschreven. Ik wens je heel veel plezier en succes met je nieuwe bedrijfje en natuurlijk is een felicitatie hier zeker op zijn plek dus nog gefeliciteerd. Liefs, Deisy
  Lees het laatste blogbericht van Deisy – De succesfactor: toeval of controle?My Profile

 3. 17 februari 2015 / 15:50

  Ook mijn grote droom en ben er hard aan aan t werken. Ik ben al BTW-plichtig, dus voor mij verandert er niets,mocht ik van mijn blog een bedrijf maken. Het is dan gewoon een ‘projekt’.
  Ik wens je alvast zeer veel plezier in dat zelfstandig zijn ! Groeten uit Vlaanderen.
  Lees het laatste blogbericht van Nele – Valentijnswandeling over de Kesselse HeideMy Profile

 4. 17 februari 2015 / 14:03

  Gefeliciteerd met je eigen bedrijf, geniet ervan!!!

 5. 17 februari 2015 / 09:06

  Van harte! Ik hoop dit jaar er ook mee bezig te kunnen, ben van plan een webshop op te starten ivm dat ik maar een paar dagen kan/mag werken per week. heel veel succes!!

 6. Tais
  17 februari 2015 / 01:27

  keep up the good work.. be proud of your self!

 7. Anita te Gussinklo
  16 februari 2015 / 22:45

  Super leuk, je eigen bedrijf.
  Van hare gefeliciteerd

 8. Henderica
  16 februari 2015 / 20:52

  Wat leuk, gefeliciteerd!

 9. lonneke
  16 februari 2015 / 20:46

  Gefeliciteerd meid, wat ontzettend tof!
  Mag ik vragen wat het voor voordelen heeft? 🙂
  Liefs Lonneke
  Lees het laatste blogbericht van lonneke – Mijn online dagboekje #7My Profile

 10. sabrina
  16 februari 2015 / 20:44

  Super! Gefeliciteerd en veel succes.

 11. 16 februari 2015 / 20:32

  Een mooie stap. Gefeliciteerd! Soms zit ik er nu ook al aan te denken. Het heeft zo zijn voordelen. Succes met je eigen bedrijf. 😉
  Lees het laatste blogbericht van Wendy – Mijn eerste visitekaartjesMy Profile

 12. Anouk-Fajez
  16 februari 2015 / 20:08

  Wauw, wat lijkt me dit een gave stap om te zetten. Heel veel succes, maar dat komt vast goed! <3
  Lees het laatste blogbericht van Anouk-Fajez – Mijn favorietenMy Profile

 13. Sabrina
  16 februari 2015 / 20:06

  Gefeliciteerd! Echt ontzettend gaaf voor je!

 14. Lisanne
  16 februari 2015 / 19:46

  Super, gefeliciteerd!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.