doormariska.nl vanaf vandaag mijn bedrijf

by Mariska
doormariska.nl mijn bedrijf

banner passief inkomen membership rowena rousseau

Hi allemaal! Vandaag heb ik de grote stap gezet waar ik eigenlijk al heel lang over na zat te denken.. namelijk naar de Kamer van Koophandel om mijn blog in te schrijven als mijn bedrijf! Tja, wanneer schrijf je je in als bedrijf? Voor mij was dat nu. Ik behoud mijn fulltime baan en ga dit er dus bij doen. Er zal vrij weinig veranderen voor jullie als lezer. Voor mij veranderd er daarentegen wel heel erg veel. Ik ben er blij mee en ik hoop dat ik mij hier lang mee mag en kan gaan bezighouden natuurlijk! Ben er erg blij mee.

doormariska.nl vanaf vandaag mijn bedrijf

Ik wil wel iedereen bedanken die dit mogelijk heeft gemaakt. Alle lezers, mensen die een reactie achterlieten, mensen die op de Google advertenties hebben geklikt, mensen voor wie ik een Wordpress thema mocht maken (en mág maken!), mensen die mij volgen op Social Media en ga zo maar door. Bedankt voor alles tot nu toe en op naar de toekomst met mijn bedrijf! 🙂

Ben je benieuwd naar wat er bij komt kijken? Lees dan de artikelen in de categorie Ondernemen.

Mocht je twijfelen om je blog in te schrijven als bedrijf of mocht je meer informatie willen? De website van de Kamer van Koophandel heeft mij enorm geholpen om informatie te verzamelen. Ook kun je, als je je keuze hebt gemaakt om je blog in te schrijven als bedrijf, je gegevens alvast van tevoren grotendeels invullen en dan kunnen zij bij de KvK zelf die gegevens erbij pakken als je er bent. Heel erg handig en werkt ook heel erg prettig!

Lees ook:
6 uitdagingen met mijn blog
TIP: Zakelijk schrijven voor dummies
De mooiste complimenten die ik kreeg over mezelf en mijn blog

Related Posts

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.