You are here: Home » 30plusvrouw.nl » doormariska.nl niet langer mijn bedrijf

doormariska.nl niet langer mijn bedrijf

doormariska.nl mijn bedrijf

Zo! The word is out. Hoe trots ik ook was toen ik in 2015 mijn bedrijf inschreef bij de Kamer van Koophandel, hoe ‘blij’ ik ben dat ik mijn blog heb uitgeschreven bij de Kamer van Koophandel. Maar een ding is zeker: ik stop absoluut niet met mijn blog doormariska.nl alleen is het niet meer mijn bedrijf en ga ik het weer hobbymatig oppakken zoals ik jaren geleden al deed. Hoe, wat en waarom? Lees dan verder waarom doormariska.nl niet langer mijn bedrijf is.

Waarom?

Al een tijdje ben ik bezig om mijn leven anders in te delen. Klinkt heel drastisch maar dat valt op zich wel mee. Je hebt al kunnen lezen dat ik een nieuwe baan heb en terwijl ik eerder besloot om 32 uur te gaan werken heb ik het om laten zetten naar een fulltime contract. Dat betekent dat ik vanaf begin juni fulltime, 40 uur per week, ga werken bij mijn nieuwe baas. Dat betekent voor mij dat ik mijn blog niet meer bedrijfsmatig wil uitvoeren en het weer als hobby wil oppakken zoals ik jaren geleden ook deed.

Niet meer over concurrentie nadenken, geen bonnetjes meer bewaren voor de administratie, geen facturen meer van de boekhouder, niet alleen maar met mijn blog bezig zijn.. nee. Rust, aan mijn blog werken wanneer ik dit wil en niet meer bezig zijn met cijfers en het zorgen van inkomsten om van te kunnen leven. Ook heb ik gemerkt dat ik de strijd en de soms neppe dingen in deze wereld totaal niet trek. Ik ben niet zo en ik wil hier niet aan meewerken en mezelf en m’n blog ook niet in die positie zetten. Natuurlijk heb ik ook hele leuke vriendschappen hier aan over gehouden, maar ik denk dat mijn punt duidelijk is 🙂

Keuzes maken

De laatste maand ben ik eigenlijk goed aan het nadenken wat ik nu precies wil en hoe ik mijn leven wil vormgeven. Het klinkt heel drastisch allemaal maar dat valt op zich wel mee. Ik wil meer zekerheid en heb daarom besloten fulltime te gaan werken. In mijn vrije tijd ga ik mijn blog doen, series kijken, andere leuke dingen en ben ik zelfs weer begonnen met een nieuwe bullet journal 🙂 wie had dat gedacht?! Merk dat ik daar veel rust en voldoening uithaal en dat werkt voor mij (voor nu) heel erg goed.

Nu mijn blog op een lager pitje staat en ik geen bedrijf meer ben, heb ik tijd voor andere dingen. Zo kan ik mijn tuin opknappen met de plantenbakken van elho en andere accessoires, heb ik mijn woonkamer weer een frisse nieuwe indeling gegeven, veel opgeruimd en weggegooid en ben ik van plan op zeer korte termijn weer lekker te gaan verven in huis. Gewoon weer even alles op een rij, dingen doen waar ik blij van word en een frisse start maken met van alles.

Dus; jullie zijn niet van mij af, alleen komt er minder online. Wel ben ik van plan wat meer over mijn bullet journal te delen bijvoorbeeld en heb ik daar een nieuw Instagram account voor aangemaakt: marble.bujo

Blijf jij doormariska.nl volgen?

Lees ook:

4x leuke bullet journal
Schrijven over de haar aandoening die ik heb (voor 95%) zeker heb
Dé Collistar Shock mascara review

Volg:
Mariska
Mariska

Bedankt voor het bezoeken en lezen van het artikel en ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat. Met meest actief ben ik op Twitter, Instagram en Facebook!

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook