You are here: Home » 30plusvrouw.nl » Doormariska is 30plusvrouw.nl geworden! #selfcare #loveyourself

Doormariska is 30plusvrouw.nl geworden! #selfcare #loveyourself

logo blog 30plusvrouw

Ja, je leest het goed! Mijn blog heeft een naamsverandering ondergaan naar 30plusvrouw en tevens een nieuw logo gekregen. En dit keer ben ik helemaal klaar voor. Sinds 2013 ben ik overal actief onder de naam ‘doormariska(.nl)’ en die naam is wat algemeen. Ik wilde veranderen en koos voor een nieuwe naam. Eigenlijk wilde ik helemaal opnieuw beginnen op een schoon domein, maar dat is helemaal niet handig. Niet voor mij maar ook niet voor de lezers. En ook niet voor alle social media etc. en dan weer een hele nieuw groep lezers opbouwen. Nee. Ik ga het in dit artikel uitleggen wat ik wil uitdragen, waar ik voor sta en waarom ik hiervoor heb gekozen.

Maar ik zie doormariska.nl in mijn adresbalk staan?

Ja, dat klopt. De URL blijft dus hetzelfde om meerdere redenen. Alle artikelen die online staan blijven hun waarde in Google behouden en ik blijf nog makkelijk te vinden voor degene die de naamsverandering niet hebben meegekregen. Dat is tevens ook het enige waar je doormariska.nl nog op kan vinden. Behalve dat mijn eenmanszaak die naam wel draagt. En dat is niet zo stom ook, want het is nog steeds door mij, Door Mariska. Dus dat kan prima gecombineerd worden natuurlijk.

Nieuwe naam en nieuw logo

Het nieuwe logo ben ik zo blij mee! Het vorige strakke logo vond ik prima, maar dit is veel meer mij. Op het logo zie je ‘mij’ met mijn dagelijkse knot achter de laptop zitten, mijn mobiel erbij, make-up ernaast en natuurlijk Vriendje. Het straalt veel meer persoonlijkheid uit. Ook wilde ik echt iets uitstralen in plaats van de standaard lifestyle en beauty blog. Daar is uiteraard niks mis mee en dat is 30plusvrouw.nl ook wel, maar ik wilde perse de hashtags #selfcare en #loveyourself erin hebben staan. Dat is waar ik voor wil staan. Goed voor jezelf zorgen is belangrijk en van jezelf houden is dat ook. Geniet van het leven, houd van jezelf en leef je leven vooral zoals jij dat wilt. Koop die ene dure parfum als je dat wilt, bestel dat lekkere patatje of ga ’s avonds de deur uit om nog lekker te gaan winkelen. Het moet natuurlijk haalbaar zijn, maar het is zo belangrijk om jezelf zo nu en dan in de watten te leggen.

Het afgelopen half jaar heb ik dat wel geleerd met de burn-out. Inmiddels kan ik zeggen dat het gelukkig een stukje beter gaat en ik zelf weer aan het solliciteren ben! Een grote spannende stap, maar dat voelt wel goed. Stap voor stap weer terug naar mijn normale leefstijl. Ik heb ook weer moeten ‘leren’ goed voor mezelf te zorgen en van mezelf te houden. Niet het gevoel te hebben dat ik heb gefaald omdat ik in een burn-out belandde. Waarom? Ieder mens gaat anders met bepaalde situaties om. En juist vanuit daar wilde ik #selfcare en #loveyourself ook uitdragen. En ja, dat kan ook prima met een beauty en lifestyle blog.

Ik hoop dat het zo duidelijk is en ik je kan inspireren met verhalen, reviews en dingen uit het dagelijkse leven. Want ook jij verdient #selfcare en om van jezelf te houden!

Volg:
Mariska
Mariska

Bedankt voor het bezoeken en lezen van het artikel en ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat. Met meest actief ben ik op Twitter, Instagram en Facebook!

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook