Doormariska Etsy shop geopend!

etsy doormariska

Jongens, ik heb een nieuwtje! De Doormariska Etsy shop! De laatste tijd ben ik meer bezig met foto’s maken, foto’s bekijken voor mooie technieken en achtergronden en natuurlijk de foto’s op mijn Instagram account. Vorige week kreeg ik een mailtje van een blogster die met iets bezig is, met de vraag of ik foto’s wilde maken voor haar project. Ik was zo vereerd! En dan ook nog het compliment dat ze mijn foto’s altijd zo mooi vindt en dat ik er echt iets mee moet gaan doen. Geloof me, dat had ik niet verwacht. Ik ben best tevreden over mijn foto’s hoor, daar niet van, maar om nou te zeggen dat ik er echt supertrots op ben, dat ook weer niet. Maar dat compliment vond ik erg lief en zette me aan het denken. Ik wil er wat mee doen.

En dat is geworden… een Etsy Doormariska shop!

Daar zat ik dan op zondag, op mijn verjaardag, achter mijn laptop. Na te denken wat ik nou precies wilde. Eerst zat ik te denken aan iets als Shutterstock, maar dat heb ik (voor nu) even niet gedaan. Ooit wilde ik iets met Etsy gaan doen en toen bedacht ik me ineens dat het wellicht een goed idee zou zijn om gewoon een DoorMariska Etsy shop te openen. Zo gezegd zo gedaan. Ik ging naar de website en maakte mijn eigen Etsy shop aan. Ik had al wat stockfoto’s gemaakt om te kijken wat ik nu mooi vond en hoe het uit de verf kwam. Daarvoor heb ik mijn producten uit de Action stationary shoplog gebruikt. Producten op verschillende manieren neerleggen, uit verschillende hoeken foto’s maken en ga zo maar door. Gewoon leuk om te proberen dus.

De foto’s die ik heb gemaakt kun je in mijn DoorMariska Etsy shop terugvinden. Dit zijn geen foto’s die ik op mijn blog heb gebruikt, anders zou het te makkelijk zijn om ze te ‘stelen’ of dus onbetaald te gebruiken. Daarvoor heb ik geen Etsy account aangemaakt natuurlijk 😉 Er staan nu een stuk of 10 foto’s in die tegen (een kleine) betaling kunnen worden gedownload. Het is natuurlijk de bedoeling dat er veel meer stockfoto’s bij komen. Je hoeft geen credits bij de foto’s neer te zetten, dus geen link naar mijn blog. De foto’s heb ik niet te duur gemaakt, maar wel zodat de 20 cent die eraf gaat per foto natuurlijk opgevangen wordt én dat ik er ook een klein bedrag aan overhoud. De foto die ik bovenaan dit artikel heb staan is trouwens een voorbeeld van een van de foto’s die je kunt downloaden. Ik hoop dat jullie hier iets aan hebben en of natuurlijk verder willen vertellen als jullie de foto’s mooi vinden!

DoorMariska Etsy shop

17 Reacties

  • Mariska
   Auteur
   26 augustus 2017 / 08:30

   Ah wat lief! Ik hoop het, heb nu ‘maar’ 11 items erop, dus ik moet meer foto’s gaan maken. Met handlettering wil ik zeker iets gaan doen, ik heb nu 1 printable erop staan. Niet zelf getekend (dat is echt heel erg lastig om alles netjes te doen), dus wie weet. Zou wel leuk zijn!

 1. 21 augustus 2017 / 22:02

  Gaaf gefeliciteerd! Ik ga meteen een kijkje nemen!

 2. Daniëlle
  21 augustus 2017 / 13:47

  Wat super leuk, ik ga direct even een kijkje nemen 🙂

 3. 21 augustus 2017 / 12:53

  Leuk idee! Veel succes. Hopelijk houd je er een zakcentje aan over. 🙂

  • Mariska
   Auteur
   21 augustus 2017 / 22:53

   Ja hoop ik ook, maar het moet eerst even op gang komen denk ik.

 4. elisabeth maria martina
  21 augustus 2017 / 10:30

  succes met je plannen, lijkt me wel spannend of het gaat lukken

 5. Donna
  21 augustus 2017 / 09:14

  Wat leuk! Etsy is heel erg leuk om wat geld mee bij te verdienen. Succes!

  • Mariska
   Auteur
   21 augustus 2017 / 09:35

   Ja en hopelijk gaat dat ook lukken! Dit is de eerste keer dat ik zoiets probeer namelijk!

 6. 21 augustus 2017 / 07:27

  Wat een leuk idee en prachtige foto! Ik hoop dat je er een leuk zakcentje aan overhoud 🙂

  • Mariska
   Auteur
   21 augustus 2017 / 09:35

   Ik ben ook heel blij met deze foto (en die ik nog meer had gemaakt)! Dank je 🙂

 7. 21 augustus 2017 / 06:55

  Als je van fotograferen houdt en hier een klein zakcentje mee wil verdienen is dit een onwijs leuk idee! Leuk gedaan!

  • Mariska
   Auteur
   21 augustus 2017 / 09:34

   Dank je Aneta, ben ook benieuwd of het wel daadwerkelijk iets gaat opbrengen 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.