Helemaal volledig terug op doormariska.nl

Helemaal volledig terug op doormariska.nl

Hi allemaal! Zoals jullie weten ben ik jarenlang actief geweest op dit domein én tevens mijn bedrijfsnaam Doormariska.nl. Sinds 2013 actief en sinds 2015 officieel mijn bedrijf. Echt wel mijn kindje dus. Een aantal maanden geleden was ik met mijn zusje aan het nadenken om samen iets te gaan doen, samen een blog beginnen. Ik heb toen alle artikelen overgezet naar onze nieuwe blog cashualtoday.com en een redirect gegeven voor Google. Ik dacht namelijk dat ik gewoon een nieuwe en frisse start wilde maken met de nieuwe blog.

De laatste tijd begon ik steeds meer na te denken over wat ik met doormariska.nl wil doen. Ik bedoel, je doet het niet zomaar weg, jouw kindje en bedrijfsnaam. Om er helemaal niets meer op te doen wilde ik ook niet en ook niet om alleen maar gesponsorde artikelen neer te zetten. Ik miste mijn eigen plekje ook wel. Mijn artikelen op Cashualtoday.com kwamen het meeste online en dat heeft mij doen besluiten om op doormariska.nl weer verder te gaan met mijn eigen ding. Zoals je altijd gewend was. Ik heb een nieuwe Bloglovin account aangemaakt en tevens een nieuwe Facebookpagina. Een soort van frisse start hier dus 🙂 Twitter en Instagram blijven uiteraard gewoon hetzelfde.

Cashualtoday.com blijft gewoon online en dat blijven Simone en ik ook gewoon samen doen. We zullen daar samen artikelen neerzetten om minder frequente basis als dat ik hier op doormariska.nl zal gaan (blijven) doen. Dat blijft dan ook gewoon écht van ons samen. Daar zullen alleen iets minder artikelen online komen 🙂

Ik zou het super leuk vinden als jullie mijn Bloglovin en Facebookpagina weer willen gaan volgen zodat jullie weer op de hoogte blijven van de komende artikelen. Zoals het was; lifestyle, beauty, persoonlijk en de blogtips 🙂

Mariska

Bedankt voor het bezoeken en lezen van het artikel en ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat. Met meest actief ben ik op Twitter, Instagram en Facebook!

1 Reactie

  1. 22 januari 2017 / 18:54

    Ik kijk weer uit naar alle artikelen die je gaat schrijven en heb me (weer) geabonneerd op je Facebook en Bloglovin’. Ik ken dat gevoel wat je beschrijft heel erg en ben zelf ook lang zoekende geweest en aan het twijfelen geweest wat ik precies wilde met m’n blog(s).
    Priscilla haar laatste blog bericht Testpanel – Melkchocolade met karamel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *