Doe mee met deze uniek winactie op Spotify!

door Mariska

Ja, je leest het goed, dit is wel een unieke winactie als je het mij vraagt. En eigenlijk help je (en mijn vriendinnen die ook fan van The Kelly Family zijn) en jij kan weer wat winnen van mij! 🙂 Ik ga het aan je uitleggen, want het is op zich niet zo moeilijk én het is gratis.

Spotify

Je hebt Spotify Premium nodig. Als je dat al hebt is het mooi meegenomen en anders kun je Spotify Premium gratis 3 maanden gebruiken. Je klikt aan dat je wil upgraden naar de premium versie, betaalt met iDeal 1 cent en die 1 cent wordt ook gelijk weer terug gestort. Bij mij stond het een dag later weer op de rekening. Ook niet geheel onbelangrijk; er staat bij aanmelding ook gelijk een datum waarop het premium abonnement opgezegd moet zijn op het moment dat je niet wilt gaan betalen.

De actie loopt vanaf vandaag 26 september, nog 15 dagen.

Wat moet je doen?

  • laat een reactie achter dat je mee doet en laat je nickname of naam achter in de reactie zodat ik weet wie je bent op de ranglijst. De ranglijst is namelijk openbaar
  • het is dus belangrijk om Spotify Premium te hebben die je gratis voor 3 maanden kunt proberen en gewoon weer kosteloos kunt opzeggen. Je kunt dus desnoods een ander e-mailadres aanmaken dan je reguliere en daar het premium account op aanmaken
  • je moet je hier aanmelden: via deze link en let erop dat je kiest voor ROTTERDAM. Niet zomaar doorklikken, anders heeft de winactie geen zin!

Wat kun je winnen?

Omdat dit niet zomaar een winactie is maar een speciale wil ik hier ook best wat tegenover zetten. Zo geef ik een cadeaukaart van bol.com weg van €50 en stel ik een leuk pakket samen met allerlei spullen voor ook nog eens rond de €25. Dus je kunt best wat winnen ook nog 🙂 Die doe ik natuurlijk alleen maar omdat ik wil zien hoe mijn lezers en blogbezoekers mij kunnen helpen en wij natuurlijk als Rotterdam willen winnen!

Op de dag dat de actie is afgelopen ga ik de nicknames na die achter zijn gelaten in de reacties en diegene stuur ik een email. Het is dus belangrijk dat je een geldig mailadres achterlaat! Dit zal op 11 oktober 2019 zijn.

Over de winactie

Zoals jullie weten ben ik groot fan van The Kelly Family en met mij een aantal goede vriendinnen. Ze gaan een grote tour doen die in november begint en hebben op Spotify een winactie. Daar kunnen alle steden aan meedoen waar ze komen (in Nederland is dat Rotterdam) en de stad met de meeste punten wint. De winnaar met de meeste punten van de stad die heeft gewonnen wint een meet & greet, een diner, backstage kaarten en je mag bij de soundcheck aanwezig zijn. HALLO, wie wil dat niet als fan? Op dit moment staan wij op de 3e plek van alle steden (zo’n 35) en bijna op de 2e. We moeten alleen Hamburg nog verslaan!

Als je je aanmeldt via de link die ik aangeef dan krijg ik 10 referral punten die ik dus hard kan gebruiken. In de ranglijst kan ik op nickname zoeken wie de meeste punten heeft en dat is de winnaar van deze winactie.

Per 30 seconden gestreamed liedje krijg je 1 punt. Na 30 seconden kun je dan ook doorklikken, al hoeft dat niet perse. Je kunt de lijst ook gewoon aanzetten op Spotify (wel via die link in je browser zodat hij telt) en dan krijg je ook gewoon punten. Al is dat wel minder dan dat je het doordrukt na 30 seconden.

Laten we allemaal meedoen! 😀

Lees ook:
Je tuin winterklaar maken doe je zo
6 onmisbare websites voor een goede blog
Essie Status Symbol

Gerelateerde artikelen

5 reacties

Miranda Bakker 30 september 2019 - 21:54

Jaaa leuk.
Miranbakker is mijn nickname.
Wat een leuke blog schrijf je.

Dagmar 29 september 2019 - 20:21

Hallo Mariska,

Wat leuk zo’n winactie.
Ik was al aan het klikken voor Rotterdam. (en nog steeds). Onder het account van m’n vriend en mij. Tom en Dagmar

Emmely 27 september 2019 - 16:15

Ik ben ook voor je aan het sparen. Mijn nickname is emmely1003 🙂

Anke Mickers 26 september 2019 - 11:18

Ik heb al 100 punten voor je gespaard. @mikkietoo in de ranking, ik sta op plaats 233 zie ik 🙂

Mariska 26 september 2019 - 15:58

Ja ik zag je naam al in de lijst, super leuk, dank je wel! 🙂 Inmiddels staan we als Rotterdam op de 2e plek 🙂

Reacties zijn gesloten.