DIYS Soap geurkaarsen in de webshop

diys soap geurkaarsen webshop

Yes, eindelijk heb ik een nieuw merk aan mijn webshop kunnen toevoegen. Namelijk DIYS Soap, de geurkaarsen en etherische oliën. Het is een merk met grotendeels alleen natuurlijk ingrediënten en worden handgemaakt. Dat vind ik leuk, want dat raagt ook wel bij aan een lekkere (en goede!) me-time. En natuurlijk de selfcare. Er is een vrij groot assortiment, maar op dit moment heb ik dus alleen gekozen voor de geurkaarsen. Ook vind ik het een mooi idee dat er mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt bij het merk werken. En met die dingen in mijn achterhoofd besloot ik een bestelling te plaatsen voor mijn webshop. Ik laat het zien en vertel er iets meer over!

Lees ook: DIY Soap Dead Sea Body Scrub

Onze producten worden met liefde en zorg handgemaakt in Amsterdam en Leiden. Ook werken wij samen met de Gemeente Leiden met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in ons Leidse atelier. Wij willen je helpen je beauty routine eenvoudiger te maken en gebruiken voor al onze huid- en haarverzorging alleen verse, plantaardige ingrediënten van hoge kwaliteit. Het is echt niet zo ingewikkeld!

DIYS Soap geurkaarsen

diys soap geurkaarsen webshop

En dit is de foto van de producten die ik momenteel in mijn webshop heb toegevoegd. Daar wil ik natuurlijk iets meer over vertellen. Buiten het feit dat het grotendeels natuurlijke ingrediënten zijn en er mensen werken met een afstand tot de arbeidsmarkt. Ik vind het belangrijk dat iedereen een kans krijgt en zo kan dat dus ook. Welke producten heb ik nu in mijn webshop toegevoegd?

Geurkaarsen

Geurkaarsen ben ik gek op en dat wilde ik ook toevoegen aan het assortiment van mijn shop. Deze geurkaarsen kende ik nog niet, maar besloot ze wel in te kopen om de bovengenoemde redenen. Op dit moment heb ik 3 geurkaarsen van het merk in het assortiment:

DIYS Soap etherische oliën

Ook etherische oliën vind ik bijdragen aan een lekker me-time moment. Ik heb 2 geuren op dit moment en dat zijn lavendel en eucalyptus. Beide geuren zijn heerlijk ontspannend. Je kan ze bijvoorbeeld in een warm bad druppelen, toevoegen aan huid- of massage-olie en gebruiken in je DIY huidverzorgingsproducten. Of gebruik ze in een diffuser om de geur in je huis te verspreiden. Reden om hiervoor te kiezen naast de DIYS Soap geurkaarsen.

Meer over het merk DIYS Soap kun je lezen op de website van het merk zelf.

2 Reacties

  1. 13 juni 2021 / 09:55

    Ziet er goed uit! Ik hou ook echt van geurkaarsen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.