DIY mobiel versieren met nagellak

DIY mobiel versieren met nagellak

Zoals ik eerder schreef heb ik een witte Samsung Galaxy S3. Heb daar wel een hoesje voor, maar die gebruik ik niet zo heel vaak omdat ik dat niet fijn vind in gebruik. En ineens had ik het idee om mijn witte case te versieren met nagellak. Dat kan natuurlijk gewoon! Als je het niet mooi vind of het is niet goed gelukt, kun je het zo weer verwijderen met nagellak remover. Erg handig en zo kun je je eigen creatie maken. Dat ging ik dus ook doen met dit hart, mijn mobiel versieren met nagellak.

Dit zijn de lakjes die ik hiervoor gebruikte:

Hema Roze 06
– Catrice 24 GlamoureX Factor
– Etos Glitter Nails 005

Eerst maakte ik met de Hema roze kleur een hartje uit losse hand. Lijkt erg lastig, maar dat valt wel mee. Je kunt natuurlijk altijd de mislukte plekjes bijwerken of wegwerken. De rand eromheen is van Catrice – GlamoureX Factor en ik wilde het opleuken met wat glitters op de roze kleur en dit is de Glitter Nails van Etos.
Als laatste heb ik een ‘droogspray’ gebruikt om de lak sneller te laten drogen. Dit is express dry spray van Essence. Zo kon ik mijn telefoon redelijk snel weer gebruiken zonder dat er nagellak aan mijn vingers kwam en de creatie weer naar de knoppen was.

Wat vinden jullie van dit idee?

Mariska

Bedankt voor het bezoeken en lezen van het artikel en ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat. Met meest actief ben ik op Twitter, Instagram en Facebook!

Find me on: Twitter | Facebook

dit artikel kan affiliate links bevatten
Share:

15 Reacties

 1. 23 juni 2013 / 20:41

  Leuk gedaan! Ik heb een rubberen hoesje, dus weet niet of dat goed werkt. Het gezicht van Hello Kitty staat er ook op dus dan moet ik er al om heen gaan versieren denk ik haha

 2. 23 juni 2013 / 01:20

  Smartass! Dat is nog eens een damn goed idee, maar ook het hartje is leuk. šŸ™‚ Heel slim bedacht, dit blijft toch nog redelijk goed zitten!

 3. 22 juni 2013 / 17:42

  Dit ga ik ook doen! Dankjewel voor de inspiratie!

 4. 22 juni 2013 / 15:46

  Leuk gedaan, maar ben je niet bang dat de cover van je telefoon vaal wordt als je regelmatig wisselt en dus ook regelmatig de boel er af moet poetsen?

  • Mariska
   22 juni 2013 / 22:56

   Nee eigenlijk niet echt. Hij is toch al wit zeg maar, en al zou het wel zo zijn dan koop ik wel een nieuwe cover. Maar zo vaak hoop ik niet te wisselen šŸ™‚

 5. 22 juni 2013 / 14:57

  Super leuk verzonnen zeg! Het is ook nog eens goed gelukt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *