Dior Rosy Bow

door Mariska
dior rosy bow

banner passief inkomen membership rowena rousseau

Veel nagellak heb ik al in mijn stash en veel merken gezien, maar van Dior heb ik nog helemaal geen lakje! Lief blog vriendinnetje Evelien heeft deze Dior Rosy Bow voor mij gekocht en heb ik dan ook van haar gekregen! Een prachtige roze lak die zo mooi glimt alsof je een topcoat hebt gebruikt terwijl dat niet zo is. Ik ben verliefd!

Dior Rosy Bow is helaas niet meer verkrijgbaar, maar deze variant is een goed alternatief.

Lees ook: Essence Perfect match & # lucky

Dior Rosy Bow

dior rosy bow


Alleen het flesje al! ik vind hem echt heel schattig en dan de zacht roze kleur erbij 🙂 super leuk! Eerlijk zeggen stond zo’n lakje altijd wel op mijn wishlist. Een nagellak van een luxe merk wilde ik altijd hebben en heeft dan ook altijd op mijn wishlist gestaan. En nu heb ik er een! Ik ben blij! Uiteraard heb ik weer geprobeerd mooie foto’s te maken 🙂 Het is ook wel een beetje eyecandy hoor.

dior rosy bow

Denk niet dat Dior Rosy Bow nog te koop is. Hij zat namelijk in een limited edition namelijk Dior Cherie Bow van het voorjaar 2013. Op Marktplaats zie ik hem nog wel staan, maar dat is wel een beetje tricky vind ik altijd. Ik ben er in ieder geval zo blij mee! Hij heeft ook een heel fijn en breed kwastje wat het lakken veel makkelijker maakt. De lak droogt snel en heeft wel 2 laagjes nodig om een mooie dekking te hebben.

Lees ook:
Essie Full Steam Ahead

Related Posts

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.