De meest chille banken voor in je huiskamer

Onze bank is aan vervanging toe, en niet zo’n beetje ook. Deze hebben mijn broertje en zijn ex ooit gekocht tweedehands met twee passende fauteuils erbij als een setje. Nu begint de bank serieuze slijtage te vertonen. Maar niet zo’n heel klein beetje! Eerst lag mijn broertje altijd op de bank en die plek heb ik nu al een tijdje ingepikt, haha. Hij zit nu lekker op twee bij elkaar geschoven stoelen te chillen. Ik bedoel.. zo kan het ook zeg maar.. Anyway, wij zijn dus op zoek naar een nieuwe bank. En ja, dan ga je kijken naar de meest chille exemplaren.

Maar aan wat voor banken zit je te denken?

Ja dat is op zich een lastige vraag, maar ik heb al wel een idee. Voordat mijn zusje hier vertrok had zij (heeft nog steeds bij haarzelf) een heerlijke bank, met zo’n gedeelte waar je dan languit op kan liggen. En dat mis ik nu wel een beetje. Deze bank is namelijk inmiddels wel een beetje ingezakt en ook laten de kussens te wensen over. Oh ja, de kussens worden nu afgedekt met mijn o zo mooie Playboy dekentjes.. om maar even een beeld te geven. Dus hebben wij (mijn broertje en ik) besloten om als het vakantiegeld weer binnen is een nieuwe bank aan te schaffen. Natuurlijk hebben we al een speurtocht op touw naar de ideale bank met fauteuils gezet!

En dit zijn dan een paar van voorbeelden van de banken die ik bedoel. Ik zie me daar al helemaal liggen met m’n laptop op schoot een beetje te bloggen. In principe doe ik dit nu ook al en dan heb ik een poef naast de bank staan waar ik dank mijn muismat, muis en drinken op heb staan. Best chill! Nu dus nog even wachten tot eind mei, tot het vakantiegeld er is, en dan gaan we verder..

Hebben jullie ook zo’n chille bank thuis? Of heb jij een ander idee bij chille banken?
[€ €=””]

8 Reacties

 1. Cindy
  24 maart 2015 / 19:47

  Leuk! Maar wachten op beide vakantiegeld? Hoe dure bank wil je? Ik heb een van Leen Bakker. Ook L-vormig. Heb m bijna 3 jaar. Geen zitplekken & geen door zak of zo. En een leuk prijsje!

 2. 21 maart 2015 / 16:34

  Hele mooie en fijne banken! Een hoekbank is ideaal.. Ik vind vooral die eerste heel leuk!

 3. Dana
  20 maart 2015 / 23:34

  daaaaamn de eerste is echt stunning, die zou ik willen in huis!

 4. 20 maart 2015 / 15:45

  Wij moeten ook echt hoognodig een nieuwe bank, hij is helemaal doorgezakt en het stofje is ook niet zo mooi meer (bedankt Leen Bakker!). En een bank met lig-gedeelte is wel een must bij ons!

 5. Manon
  20 maart 2015 / 14:55

  Die eerste bank is echt gaaf!

 6. 20 maart 2015 / 14:54

  Oh jaaa, ik wil later ook zo’n fijne zachte bank waar je niet meer vanaf wilt komen (: heel mooi!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.