You are here: Home » Blog tutorials en tips » De beste blogtips lees je bij deze blogs

De beste blogtips lees je bij deze blogs

Zelf ben ik erg geïnteresseerd in het wel en wee en het technische gedeelte achter een blog. Ik ben bijvoorbeeld altijd erg benieuwd welke apparatuur, welke layout en welke plugins de bloggers hanteren. Niet zozeer om iets na te apen maar ook om zelf dingen te vinden waarvan ik denk dat ik die kan gaan gebruiken. Plugins zijn echt de meest handige dingen die er bestaan voor het WordPress platvorm. SEO is ook iets waar ik van alles altijd over lees bijvoorbeeld. In deze post ga je links naar verschillende blogs vinden die ik graag lees voor onder andere de tips die ze geven die je heel goed kunt gebruiken bij het bloggen.

Zelf weet ik dat deze artikelen altijd erg goed gelezen worden. Zelf schreef ik er ook al een paar. Onder andere over het opdoen van inspiratie als blogger, hoe je meer Bloglovin volgers krijgt en wat ik persoonlijk vervelend vind op een blog. Maar er zijn dus veel meer blogs die echt hele goede tips hebben!

Blogaholic.nl

Deze blog heb ik nog niet zo lang geleden ontdekt, maar het is voor mij echt leesvoer wat mij van het begin tot het einde boeit. Daar heb ik iets aan! De blog bestaat alleen maar uit artikelen over bloggen, zoals thema’s, plugins, maar ook hoe het nu precies werkt met bijvoorbeeld ‘no follow’ links. Het is duidelijk geschreven en als je er de tijd voor neemt is het ook voor iedereen goed te begrijpen. Ook als je net een blog bent gestart. Het is dus echt een aanrader als je op zoek bent naar meerdere duidelijke blogtips die op vele mogelijke manieren toe te passen zijn.
Ga naar Blogaholic.nl

Lisanneleeft.nl

Ook schreef Lisanne een heleboel duidelijke artikelen met daarin goede tips die je kunt toepassen op jouw blog. Ik denk dat het meest bekeken en gelezen artikel wel is over wat een goede prijs is voor een advertorial. Dit artikel heb ik al vaak voorbij zien komen op verschillende blogs en in verschillende Facebook groepen. Je vind er onder andere tips over het SEO vriendelijk bloggen, het krijgen van meer reacties en omgaan met negatieve reacties. Het laatste heb ik gelukkig nog niet zo vaak gehad maar kan me wel voorstellen dat dat erg vervelend is.
Ga naar Lisanneleeft.nl

Deliciae.org

Naomi heeft de vorige layout helemaal voor mij op maat gemaakt en ook heeft ze haar eigen blog sinds heel kort geleden weer opgepakt. Ze heeft mij al talloze keren geholpen met duizenden vragen die ik had over HTML en WordPress en dit soort tips gaat zij ook delen op haar blog. Op dit moment staat er nog niet veel maar het wordt wel echt tiptop uitgelegd met voorbeelden daarbij. De artikelen die er nu op staan hebben vooral te maken met de styling zoals vetgedrukte tekst en schuine tekst. Via haar Twitter begreep ik dat ze bezig is geweest met een zeer uitgebreid artikel over SEO en daar ben ik dan ook weer heel erg benieuwd naar! Naomi is een webdesigner en weet zoveel over de codes en dat soort dingen. Super dat ze die ook gaat delen via haar site.
Ga naar Deliciae.org

foto credit

Volg:
Mariska
Mariska

Bedankt voor het bezoeken en lezen van het artikel en ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat. Met meest actief ben ik op Twitter, Instagram en Facebook!

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook