You are here: Home » Accessoires, sieraden en kleding » De 4 leukste witte blousjes

De 4 leukste witte blousjes

witte blousejes

In het weekend waren de temperaturen heerlijk! Zaterdag was het nog een beetje bewolkt, maar zondag was het echt super lekker weer. De zon was er niet de hele tijd maar gelukkig wel vaak. Wat ik leuk vind in deze mooie dagen is witte kleding zoals deze leuke witte blousjes. Deze 4 leuke witte blousjes heb ik uit de webshop van Otto gepikt voor dit artikel. Ze zijn super leuk! Ik heb ze op volgorde van links naar rechts gezet.

De 4 leukste witte blousjes

Witte zijden blouse – €59,95

Dit is de meest linkse en die vind ik leuk! Zelf heb ik al zoiets in het zwart en draag hem echt enorm vaak. Hij zit wat wijder en dat vind ik fijn omdat je dan mijn (iets te dikke 😉 ) buik iets minder ziet. En ik vind het ook fijner zitten als het wat losser valt. Deze vind ik vooral ook leuk om het kant wat bovenop zit.

Witte blouse met kraagstrik – €18,99

Deze viel voor mij direct op vanwege de strik die om de kraag zit. Wederom is dit een wat wijder model, heeft hij geen mouwen (wat heerlijk is met warm weer!) en de strik maakt het helemaal af. Zoals hij op het model zit vind ik leuk, zo met een gedeelte in de bovenkant van de broek. Dit is zeker mijn grootste favoriet van de 4.

Witte blouse – €14,99

Deze vind ik heel erg leuk qua model alleen vind ik het jammer dat hij iets korter is. Vrouwen met een slank(er) lichaam kunnen dit beter hebben dan ik denk ik. Ook deze heeft een leuke strik. De wat kortere mouwtjes vind ik er ook leuk bij staan.

Rucheblouse – €39,95

Dit vind ik zo’n leuke blousje ook! Vooral door de soort van franjes (??) die erop zitten. Ik hou ervan! Hij is goed draagbaar en je kunt hem heel erg leuk combineren met een spijkerbroek met slijtplekken. Dat zou tenminste mijn eerste keuze zijn.

Lees ook:
Een beetje privacy in mijn slaapkamer en huis
The Wet Brush
Flatlay maken, zo doe ik dat (tips, apps en producten!)

Welke vind jij het leukst van deze witte blousjes?
 

 

Volg:
Mariska
Mariska

Bedankt voor het bezoeken en lezen van het artikel en ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat. Met meest actief ben ik op Twitter, Instagram en Facebook!

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook