De 3 mooiste Sinterklaas raamstickers

De 3 mooiste Sinterklaas raamstickers

geschreven door Claire Richardson

Yes! Sinterklaas is weer in het land! Claire ging daarom op zoek naar de mooiste raamstickers. In dit blog artikel deelt ze haar 3 favoriete met je.

Waarom een Sinterklaas raamsticker?

Nu de Sint weer in ons land is, vindt ik het heerlijk om samen met mijn kindjes af te tellen naar zijn verjaardag op 5 december. In dit blog artikel deelde ik al 24 tips voor het zelf maken van een adventskalender. En één van deze tips is het samen maken van een mooie raamtekening. Dit kan bijvoorbeeld door het gebruiken van Kitpas uitwisbaar raamkrijt (aanrader!) of een speciale uitwisbare stift. Met of zonder sjabloon. Maar als je het jezelf lekker makkelijk wilt maken dan kun je ook kiezen voor het kopen van een Sinterklaas raamsticker.

De keuze is reuze!

Ik ben enorm fan van Etsy. Dit omdat er items op verkocht worden die handgemaakt zijn en verkocht worden door vaak kleine ondernemers. Naast de mooiste raamsticker kun je er bijvoorbeeld ook terecht voor het laten maken van een Pietenmuts met naam, een mooie Sinterklaas Placemat met kleurplaat voor kinderen en Bouwkaarten voor Sinterklaas figuren. Echt een aanrader dus!

En dit zijn ze; mijn 3 favoriete Sinterklaas raamstickers!

Speciaal voor jou, en vooruit ook voor mezelf, heb ik op Etsy gekeken op zoek naar de mooiste Sinterklaas raamstickers. En ik vond er 3 die mijn hart veroverde. Ik ga je niet langer in spanning houden… Dit zijn ze!

Welkom Sint & Piet met grachtenpandjes

Dit prachtige ontwerp is gemaakt door een topverkoper die een perfecte vijf sterren reputatie heeft. En zeg nou zelf; is het geen plaatje? Ik word er in ieder geval vrolijk van 😀 !

sint raamsticker etsy 2 » Doormariska.nl
De 3 mooiste Sinterklaas raamstickers

Sinterklaas bundel

In deze bundel zitten meerdere leuke en mooie ontwerpen waaronder ook dit Pietje (zie de foto bovenaan dit artikel). Ook deze verkoper heeft een perfecte reputatie.

Welkom Sint & Piet rond

Tot slot nog een prachtig en stijlvol exemplaar die bij ieder interieur past. En… Wederom gemaakt door een topverkoper met een vijf sterren reputatie.

sinterklaas raamstickers
De 3 mooiste Sinterklaas raamstickers

Ik vind het nog lastig kiezen! En jij? 😀

Ben je daarnaast op zoek naar nog meer Sinterklaas inspiratie?

De komende weken zullen er nog meer Sinterklaas blog artikelen verschijnen op doormariska.nl! Ben je nu al op zoek naar meer Sinterklaas inspiratie? Lees dan ook dit blog artikel met tips voor de leukste schoencadeautjes tot 10 euro voor meisjes en alles voor een heerlijke Sinterklaas borrelplank. En ook wanneer je op zoek bent naar tips en inspiratie; laat het ons dan weten in een reactie. Wij zijn super benieuwd!


Heb jij al een Sinterklaas raamsticker opgehangen? En van welk exemplaar wordt jij blij?

You may also like