DayOfMyLife: zaterdag 6 december 2014

Dit artikel komt wel wat laat online, maar gisteren heb ik weer een aantal foto’s gemaakt en laat jullie mijn dag zien op zaterdag 6 december 2014.

Laat ik beginnen met deze nieuwe widget op mijn blog. Vind hem zo leuk! Zo krijgt iedereen direct een zicht op het aantal volgers dat ik op de verschillende kanalen heb en ook kun je je heel makkelijk abonneren op een van die kanalen door erop te klikken.

‘s Ochtends werd ik wakker en de laptop staat altijd al naast mijn bed. Ik begon met het bekijken van mijn blog en de e-mail. Ook direct maar weer een aantal mails weggewerkt.

Daarna ging ik douchen. Op deze foto had ik mijn haren ingesmeerd met een haarmasker dat in moest trekken. Ondertussen ging ik weer lekker verder met de blog en de mail.

En dit is het potje dat ik gebruik, het is van Hair Wonder. Tot nu toe ben ik er echt heel blij mee en doet het ook best wel veel voor mijn beschadigde haar.

Hier had ik mijn haar uitgespoeld om het masker er uit te halen en ik was ineens weer zo moe! Ik besloot toch nog eventjes een klein tukkie te doen. Nouja, klein, ik werd 3 uur later wakker ofzo.

Voor mijn zusje kwam zou ik nog even naar de winkel om wat te halen voor ons en voor thuis. Dit heb ik hier dus gedaan bij ons op het dorp, direct nadat ik wakker werd.

Samen gingen we even naar onze moeder en die woont in Purmerend. Hier staan we voor het stoplicht en die is zo vervelend! Het duurt echt eeuwen voor je eindelijk groen licht krijgt lijkt wel.

IMG_1185

En toen was ik weer thuis. Ik haalde mijn softbox naar de huiskamer en ging foto’s maken voor de artikelen die ik nog moest en wilde maken.

IMG_1187

Voor het bewerken van de foto’s gebruik ik bijna altijd Photoshop CS die op mijn laptop staat en anders PicMonkey.

Hier dus de manier waarop je ziet dat ik de foto’s maak. Het artikel kwam gisteren online.

Ondertussen kwam ik erachter dat Kendra Wilkinson ook een eigen programma heeft! Wist ik niet, maar bij het zappen kwam ik erachter. Ik volgde altijd al Girls of the Playboy Mansion en zij zat daar toen ook in.

Toen dat afgelopen was ging ik maar weer even zappen en toen kwam ik erachter dat Keeping up with The Kardashians aan de gang was, dus ging ik dat verder kijken!

Later ging ik me opmaken omdat ik daarna naar de ex van mijn broertje (nog steeds een vriendin van mij) zou gaan om een borrel te drinken.

En dit is hoe ik er uit zag…

Ook al zie je het niet goedk mijn makeup zat wel echt heel goed! Vooral mijn wimpers ook.

Dit is een nieuwe parfum die ik heb. Deze heb ik besteld bij Yves Rocher en hier ga ik nog apart een artikel over maken. Hij is in ieder geval heerlijk lekker vanille..

En zo liep ik naar een paar huizen verderop waar zij nu woont bij haar nieuwe vriend.

Hier zaten we lekker aan een rode Jillz. Heerlijk!

Daarna ging ik weer richting onze buurjongen waar mijn broertje ook zat. Daar heb ik nog twee Safari Cola gedronken en toen gingen mijn broertje en ik nog even naar de kroeg.

Hier stond ik in de kroeg en er speelde een bandje; Vangrail. Super leuke band, maar het was zo druk dat ik binnen een kwartier weer buiten stond en naar huis ging. Het is maar een minuut of twee lopen naar huis dus ja.. niks te klagen!

IMG_1202

En ik denk dat iedereen dat wel doet of heeft gedaan; lekker iets vets eten als je uit de kroeg komt en thuis komt. Ik nam dus twee tosti’s met wat mayonaise en curry.. totdat ik half op mijn bord ging zetten en de mayo én op mijn beddengoed zat én op mijn broek. Maar ze waren wel lekker.

Ondertussen was ik aan het zappen en ik zag dat Jersey Shore op MTV was, dus ik ging dat nog even kijken. Toen vielen mijn ogen bijna dicht en ben ik maar gewoon gaan slapen.

Volg:
Share:

7 Reacties

  1. 8 december 2014 / 09:58

    Leuk om je dag weer te zien zo. Ik denk dat ik ook maar een softbox moet aanschaffen. Stomme donkere dagen
    angelique onlangs geplaatst…Winnen | KerstdvdMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *