DayOfMyLife: Maandag 24 november

DayOfMyLife: Maandag 24 november

Tja ik wilde ook wel eens zo’n dagje bijhouden met foto’s om daar een artikel van te maken, maar dan niet het woord PLOG gebruiken. Vind dat zo’n lelijk woord. Bah. Dus ik dacht maar na over een leuke naam maar daar kwam ik niet echt op. Dus heb ik het simpel gehouden; hier de eerste DayOfMyLife! Dit is dan een normale dag die je gaat zien, maar ik wil dit vaker gaan doen 🙂 Vind ik ook leuker dan vloggen trouwens, daar ben ik helemaal niet van.
Goed, here we go, mijn maandag 24 november.


Eerst wat spulletjes klaar leggen die ik mee moest nemen naar het werk.
En je ziet wat ik draag. Een iets stoerdere broek met mijn warme laarzen van Zalando.


Iedere ochtend rij ik heerlijk fris en fruitig door de Beemster polder! Mooi de mist over de weilanden en de koeien die buiten staan.
En zo zag mijn bureau eruit. Een grote bende, dat weet ik. Appeltjes, Sultana en een bolletje met cervelaatworst. Zo moest ik mezelf wel redden.


Wij werken met 2 monitoren op het werk, heel fijn! Wederom is het best chaotisch.
Na de middagpauze doen we eigenlijk standaard altijd een blikje cola me z’n allen.


Ja ja, raad maar eens wat dit voor nummers zijn 😉
En ik was zo heerlijk aan het werk.. nouja, ik heb wel hard gewerkt! Was blij toen het 5 uur was..


Eigenlijk wil ik mijn werk zo goed als niet bij mijn blog betrekken, maar dit is toch wel een plaatje hè? Er was de afgelopen weken een huisshow die duurt tot en met volgende week maandag, voor de dealers. Zij komen nieuwe apparatuur bekijken onder andere.
En toen liep ik verder naar mijn auto. Check hoeveel bladeren er al liggen.. wordt ook zo lekker glad als het heeft geregend.


En hier staat ‘ie hoor! Mijn koekblikkie! Maar nog steeds helemaal blij mee dat ik weer vrij ben.
Het eerste stoplicht heb je direct als je van het industrieterrein af rijdt.. zo hinderlijk! Is er ook nog eens eentje die belachelijk lang op rood blijft staan.


Voor ik naar huis ging, ging ik eerst nog even een paar kleine boodschappen halen en wat avondeten.
De drogist was ook nog open dus ben ik even heen gegaan voor een goed haarmasker. Mijn haar is zo verkloot van het (mislukte) verven de afgelopen weken dat ik dit echt even nodig had. Benieuwd of het ook echt wat doet voor mijn haar trouwens!


Ik nam en kant en klaar maaltijd mee voor mezelf, heerlijke Chili con carne. Dat is echt een van mijn favorieten!
En ondertussen keek ik zoals bijna iedere avond al meer dan een jaar lang; Flodder! Dat is en blijft toch ook wel een hele leuke serie om te zien vind ik hoor. Heerlijke asociaal allemaal!


En als laatste ging ik, toen ik klaar was met eten, bedenken wat ik nu wilde laten veranderen aan mijn layout. Vind hem nog steeds heel mooi, maar sommige dingen wil ik anders. Dat heb ik in een lijstje gezet en naar Naomi gemaild. Je ziet dus binnenkort wat veranderingen aan de layout!

Ben benieuwd of jullie dit leuk vinden om te zien! Dit zal zeker nog wel vaker langs komen, maar dan me dagen waarin er echt iets te doen is. Met een fulltime werkweek wordt het anders vrij eentonig om iedere keer hetzelfde te laten zien 🙂
Foto’s heb ik trouwens gemaakt met mijn iPhone5s en dan bij de camera gekozen voor ‘vierkant’. Zo komt alles mooi vierkant op het plaatje en is het makkelijk in elkaar te frutselen!

Mariska

Bedankt voor het bezoeken en lezen van het artikel en ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat. Met meest actief ben ik op Twitter, Instagram en Facebook!

Find me on: Twitter | Facebook

dit artikel kan affiliate links bevatten

5 Reacties

 1. Angelique
  25 november 2014 / 16:38

  Heerlijk om jou dag zo te zien, vaker doen!

  • Mariska
   25 november 2014 / 19:59

   Haha, zo makkelijk is het dus! 🙂

 2. 25 november 2014 / 06:24

  Het ziet er, ondanks dat het werk was, gezellig uit. En jammie, van een blikje cola kan ik zo genieten!
  Inge | blogboutique haar laatste blog bericht Q & A

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *