You are here: Home » Mariska's Life » Day of my life 13 februari 2015 (bosje tulpen!)

Day of my life 13 februari 2015 (bosje tulpen!)

Bedacht me dat het misschien wel weer leuk zou zijn om een aantal foto’s te maken op een dag voor de Day of My Life categorie die ik eerder liet zien. Dit bedacht ik me een beetje laat, dus de eerste foto’s zie je van de ochtend dat ik naar mijn werk reed. In de ochtend rijd ik altijd door de Beemster polder en daar zie je links een stukje van. Zo snel ik de Beemster uit ben kom ik in Purmerend en sta ik bijna altijd wel stil voor deze stoplichten bij de brug. Van rode remlichten wordt in ’s morgens dan ook niet echt vrolijk moet ik zeggen. Ik rij altijd richting Amsterdam en ja, daar naartoe in de ochtend is het altijd druk.

Ook begon ik toch weer met een energydrank. En ja, het is slecht, maar zo heel soms wil ik dat gewoon en vind ik het erg lekker. Dit is trouwens de cassis smaak van het huismerk van de Lidl. Vind hem erg lekker! Daarnaast drink ik zo’n 2.5 liter water ook nog 🙂 En de Cup A Soup! Ik wacht niet toch 16:00 maar doe dit soms gewoon al in de ochtend voor de lunch. Vind het erg lekker altijd! En de laatste tijd vooral de Chinese tomatensoep. Gewoon een opkikkertje tussendoor.

Voor de lunch wordt er tegenwoordig iets lekkers gemaakt voor ons allemaal, beneden in de showroom / kookschool. Het is niet uitgebreid maar wel erg lekker. Hier zie je lekkere aardappeltjes uit de oven met een beetje ketchup en het allerlekkerste is de kip uit de oven, waar spek omheen gewikkeld zit en binnenin gevuld met kruidenkaas. Serieus, dit is echt goddelijk! Oh ja, er zaten ook nog pijnboompitjes bij.

Bureau weer zo goed als netjes achter gelaten (voor mijn doen 😉 ) en op naar huis! Kon niet wachten tot het 17:00 was, omdat ik een week vrij ben. Heerlijk 🙂 Nu is het niet bepaald een rustige week, maar kijk er wel erg naar uit. Afspraken voor de blog maar ook een weekend naar Engeland! Volgende week om deze tijd zit ik dus in New Castle.

Toen ik de deur opende lag er een briefje in de brievenbus dat ik een pakketje had gemist. Deze was afgegeven bij de buren dus ging ik het pakketje ophalen. Het was een leuk bosje tulpen van een merk met nog een heerlijke zeep erbij! Eerder had ik hier al wat van ontvangen dus daar zien jullie nog een artikel van komen. Zo lief en attent vind ik dit en zeker als je het niet verwacht is het dubbel zo leuk!

Eenmaal thuis ging ik aan de slag met de foto’s voor de blog. Er zitten een paar enorm grote bestanden tussen en dat vreet mijn hosting zodat die zo goed als vol is. Dat kan bijna niet, dus er moest nodig iets gebeuren. In een paar Facebook groepen had ik al om advies gevraagd hoe andere bloggers dit deden. Dus nu sla ik ze tijdelijk op in een Photobucket account en verklein ik de huidige op mijn blog. Zo blijft het leuk en hoef ik niet ineens heel veel bij te betalen.

Dit was leuk! Gisteravond zat ik nog rond half 11 op de bank en toen kwam ineens Bassie en Adriaan op tv! Ik hou er echt van, zo leuk. Daarna kwam ook nog Boes maar toen ging ik maar eens naar bed. Had helemaal vierkante ogen gekregen van de foto’s verplaatsen.

Lees ook:
Mijn week in foto’s #3 Alkmaar en nieuwe schoenen
Primark Amsterdam shoplog juni 2019
Omgaan met negatieve reacties (op je blog), hoe?
Big Bazar musthaves t/m 8 maart (Kappa, Essie en Spa Blauw)


En nu is het Valentijnsdag! Gaan jullie nog iets speciaals doen of iemand verrassen?
Volg:
Mariska
Mariska

Bedankt voor het bezoeken en lezen van het artikel en ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat. Met meest actief ben ik op Twitter, Instagram en Facebook!

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook