You are here: Home » Lifestyle » Dagje Rotterdam Blijdorp augustus 2015

Dagje Rotterdam Blijdorp augustus 2015

Vandaag ben ik met een vriend een dag naar de dierentuin Blijdorp in Rotterdam gegaan. Ik wilde sowieso erg graag in mijn vakantie (die helaas donderdag afloopt.. ) nog een dagje naar de dierentuin. Daar is Blijdorp in Rotterdam uitgekomen en kon niet wachten om foto’s te maken. Nam mijn Canon 600D mee, inclusief de standaard kitlens 18-55m omdat ik geen grote zoomlens heb helaas. De 50mm lens vind ik dan niet handig namelijk 😉 Dacht dat ik wellicht nog wel wat foto’s kon bewerken in Photoshop om deze bijvoorbeeld wat meer ingezoomd te krijgen en dat is ook wel redelijk gelukt. Bij elkaar waren het ongeveer 160 foto’s maar die ga ik zeker niet allemaal laten zien. Ik heb de leukste uitgekozen en die zie je in dit artikel. Slangen zie je trouwens niet, want die beesten vind ik zo eng dat ik er niet eens naar durf te kijken haha!

Rotterdam Blijdorp augustus 2015

Ik ben echt ontzettend blij met de foto’s die ik heb gemaakt! En het verbaasd me dat ze nog best goed zijn gelukt, ondanks dat ik lang niet bij elk dier zo dichtbij kon komen. Gelukkig heb ik goed kunnen knippen in Photoshop waardoor het dus lijkt of het dichterbij gemaakt is. Vind vooral de slapende zeehond mooi, de panter helemaal dichtbij, het slapende leeuwen vrouwtje en de ijsbeertjes!

Mocht je zelf eens naar een dierentuin willen gaan dan raad ik Blijdorp zeker weten aan! Hij is groter dan Artis en heeft veel verschillende dieren, een mooi aquarium waar je doorheen / onder door kunt lopen, een vlindertuin en je kunt ook bij de roofvogels het ‘hok’ in lopen om er dichterbij te kunnen komen. Het enige wat ik enorm jammer vond is dat de mannetjes leeuw niet te zien was. Het bleek later dat deze ziek is en zijn gezondheid dus niet zo geweldig is waardoor hij niet bij de vrouwtjes is. Wilde er zo graag een mooie foto van hebben, maar jammer genoeg is dat dus niet gelukt. Maar ben zeker blij met deze foto’s van een dagje Rotterdam Blijdorp!

Lees ook:
Naar The Kelly Family op de Loreley, Ahoy én Antwerpen

Wat is jullie favoriet?
Volg:
Mariska
Mariska

Bedankt voor het bezoeken en lezen van het artikel en ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat. Met meest actief ben ik op Twitter, Instagram en Facebook!

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook