Crazy rumors lip balm Berry Bubble

door Mariska

banner passief inkomen membership rowena rousseau

Crazy Rumors lip balm! Ik werd laatst benaderd door Agnetha van Secrets by Nature, een webshop die alleen natuurlijke, biologische en ecologische producten verkoopt. Zij vroeg of ik het leuk zou vinden een aantal producten te reviewen. Daar zei ik natuurlijk ja op, om deze prachtige producten te mogen testen met een heel mooi doel! Ik koos een aantal producten uit waar Crazy Rumors Lip Balm Berry Bubble vandaag de eerste van is in de producten die nog komen gaan.

Lees ook: Kruidvat Originals hydraterende lip balm en lip scrub

Crazy Rumors lip balm Berry Bubble

crazy rumors lip balm

Crazy Rumors lip balm is een lip balm die is gemaakt met 100% natuurlijke shea butter en heeft de smaak van berry bubble. De shea butter zorgt ervoor dat de lippen goed worden verzorgd. Als je de dop eraf trekt dan komt de heerlijk zoete geur je direct tegemoet. Daar moet je dus wel echt van houden! Het product is dierproefvrij en vegan en is geproduceerd in de USA.

crazy rumors lip balm


Zoals je aan de verpakking ziet is het eigenlijk een doodnormale verpakking voor een lip balm. De kleuren zijn leuk, want die passen precies bij de smaak als je het mij vraagt en daarbij ook het kleine kauwgomballen automaatje aan de zijkant maakt het geheel mooi af. Wat ook een pluspunt is, is dat je op het product direct kunt zien dat het dierproefvrij is en vegan. Ook vind je op het product zelf de ingrediënten, handig!

De lipbalm is doorzichtig van kleur en op je lippen zal hij dan ook geen kleur afgeven. Het is transparant en zal je lippen wel een beetje glans geven. Het product voelt enorm fijn op mijn lippen en laat deze ook erg zacht aanvoelen waardoor je het gevoel hebt dat het product je lippen ook verzorgd. De verpakking wijst helemaal voor zich. Het dopje trek je eraf en dan kun je met behulp van het draai wieltje de lip balm naar boven draaien zodat er meer product vrij komt.

Crazy Rumors lip balm Berry Bubble ingrediënten

crazy rumors lip balm


Certified Organic Extra Virgin Olive Oil, Macadamia Seed Oil, Certified Organic Shea Butter, Candelilla Wax, Soy Wax, Jojoba Oil, Carnauba Wax, Natural & Organic Flavors and/or Pure Essential Oils, Vitamin E, Rosemary Leaf Extract, Natural Stevia.

Deze Crazy Rumors lip balm heb ik ontvangen in Berry Bubble en bevat 4.2 gram aan inhoud en kost €5,95 op de webshop van Secrets by Nature. Op dit moment is deze niet op voorraad maar nog wel een vele andere smaken beschikbaar. Je vind onder andere Candy Corn, Gingerbread, Mint Chocolate, Spiced Thai en nog veel meer! Er is dus ook echt genoeg keuze en voor ieder wat wils.

Wat is jullie favoriete lip balm product? Kennen jullie Crazy Rumors al?

Related Posts

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.