Crazy rumors lip balm Berry Bubble

Crazy rumors lip balm Berry Bubble

Crazy Rumors lip balm! Ik werd laatst benaderd door Agnetha van Secrets by Nature, een webshop die alleen natuurlijke, biologische en ecologische producten verkoopt. Zij vroeg of ik het leuk zou vinden een aantal producten te reviewen. Daar zei ik natuurlijk ja op, om deze prachtige producten te mogen testen met een heel mooi doel! Ik koos een aantal producten uit waar Crazy Rumors Lip Balm Berry Bubble vandaag de eerste van is in de producten die nog komen gaan.

Lees ook: Kruidvat Originals hydraterende lip balm en lip scrub

Crazy Rumors lip balm Berry Bubble

crazy rumors lip balm

Crazy Rumors lip balm is een lip balm die is gemaakt met 100% natuurlijke shea butter en heeft de smaak van berry bubble. De shea butter zorgt ervoor dat de lippen goed worden verzorgd. Als je de dop eraf trekt dan komt de heerlijk zoete geur je direct tegemoet. Daar moet je dus wel echt van houden! Het product is dierproefvrij en vegan en is geproduceerd in de USA.

crazy rumors lip balm


Zoals je aan de verpakking ziet is het eigenlijk een doodnormale verpakking voor een lip balm. De kleuren zijn leuk, want die passen precies bij de smaak als je het mij vraagt en daarbij ook het kleine kauwgomballen automaatje aan de zijkant maakt het geheel mooi af. Wat ook een pluspunt is, is dat je op het product direct kunt zien dat het dierproefvrij is en vegan. Ook vind je op het product zelf de ingrediënten, handig!

De lipbalm is doorzichtig van kleur en op je lippen zal hij dan ook geen kleur afgeven. Het is transparant en zal je lippen wel een beetje glans geven. Het product voelt enorm fijn op mijn lippen en laat deze ook erg zacht aanvoelen waardoor je het gevoel hebt dat het product je lippen ook verzorgd. De verpakking wijst helemaal voor zich. Het dopje trek je eraf en dan kun je met behulp van het draai wieltje de lip balm naar boven draaien zodat er meer product vrij komt.

Crazy Rumors lip balm Berry Bubble ingrediënten

crazy rumors lip balm


Certified Organic Extra Virgin Olive Oil, Macadamia Seed Oil, Certified Organic Shea Butter, Candelilla Wax, Soy Wax, Jojoba Oil, Carnauba Wax, Natural & Organic Flavors and/or Pure Essential Oils, Vitamin E, Rosemary Leaf Extract, Natural Stevia.

Deze Crazy Rumors lip balm heb ik ontvangen in Berry Bubble en bevat 4.2 gram aan inhoud en kost €5,95 op de webshop van Secrets by Nature. Op dit moment is deze niet op voorraad maar nog wel een vele andere smaken beschikbaar. Je vind onder andere Candy Corn, Gingerbread, Mint Chocolate, Spiced Thai en nog veel meer! Er is dus ook echt genoeg keuze en voor ieder wat wils.

Wat is jullie favoriete lip balm product? Kennen jullie Crazy Rumors al?

13 Reacties

 1. Evelien
  30 juli 2015 / 22:55

  De verpakking vind ik echt suuuperleuk, en de geur lijkt me ook hemels!

 2. Céline
  29 juli 2015 / 20:29

  Dit ziet er goed uit!

 3. 15 juli 2015 / 09:45

  Hoi Mariska,

  Wat een lekkertje lijkt me dit zeg. En zo fijn ook dat hij dierproefvrij en meer is. Ik kon dit merk nog niet. Wel goed om te onthouden. Ik gebruik eigenlijk nooit dit soort dingen. En als ik last heb van mijn lippen dan neem ik ook vaak zoals @Femke zegt Purol uit zo’n blikje..dat werkt het best bij mij en mijn gezin. Maar het is wel een fijne om in de tas te hebben denk ik ook voor op vakantie en tijdens ’t vliegen (of als je in een kantoor of winkel werkt met Airco) want ik kan mij voorstellen dat je daar vaker last zult hebben van je lippen.
  Thanx voor ’t bloggen erover, ik ga hem eens opzoeken. ^_^
  Liefs, Mijntje.

 4. 14 juli 2015 / 13:55

  Ik ken dit merk nog niet maar het ziet er wel erg leuk uit!

 5. Monique | WritingMonique
  14 juli 2015 / 11:41

  Ik kende dit merk niet, maar hij klinkt ontzettend fijn! Je foto’s zijn echt prachtig!

 6. 14 juli 2015 / 10:33

  Ik ken Crazy Rumors helemaal niet..zelf gebruik ik ALTIJD Purol!

 7. 14 juli 2015 / 00:28

  Ik ben dol op Crazy Rumors lipbalsems! Ik heb er een aantal in gebruik en nog op voorraad. Ze zijn cute, fijn in gebruik en bevatten geen minerale olie!

 8. 13 juli 2015 / 23:21

  Klinkt goed! En wat ziet het er leuk uit, ook dat gomballen-ding op de zijkant. Cuteness!

 9. Anita
  13 juli 2015 / 23:19

  Klinkt goed, vind hem alleen wat aan de duurdere kant. Ik gebruik vaak gewoon budget lip balms van Labello.

 10. Jonne
  13 juli 2015 / 23:04

  Wat een leuke lip balm. Mijn favo is carry van baby lips
  liefs. Jonne

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.