Cosnature Volume shampoo granaatappel

by Mariska
cosnature volume shampoo granaatappel

banner passief inkomen membership rowena rousseau

Cosnature volume shampoo granaatappel review! Enige tijd geleden was ik samen met Evelien op de bloggersdag bij Agnetha van Secrets by Nature. Het was super gezellig en ik kocht daar ook een product voor mijn haar. Eigenlijk was ik op zoek naar iets specifieks omdat mijn haar fijn is en ik last heb van de nikkel allergie plekken op mijn hoofd. Ik zocht dus iets wat mijn haar volume zou geven en wat ook mild zou zijn voor mijn hoofdhuid. Zo raadde Agnetha mij aan de Cosnature Volume Shampoo granaatappel uit te proberen en kocht deze dan ook. Was er erg benieuwd naar omdat het tevens een product is zonder al teveel toegevoegde ingrediënten. Normaal let ik daar niet zo op, maar in verband met de jeuk van de allergie wel. Ik heb de Cosnature Volume shampoo uitvoerig getest!

Lees ook: Yves Rocher volume shampoo en conditioner

Cosnature Volume shampoo granaatappel

cosnature volume shampoo granaatappel

De verpakking is niet iets speciaals. Het is een vrij standaard fles die 200ml aan product bevat, een dop heeft die je open kunt ‘buigen’ en vervolgens het product eruit kunt knijpen. Enige nadeel vond ik dat de tekst die erop staat in het Duits is en mijn Duits niet goed is. Op de website van Agnetha kon ik wel precies terug vinden wat ik wilde weten.

Soms heeft je haar echt een oppepper nodig en zeker als je haar fijn en futloos is. Deze volumeshampoo van Cosnature helpt je daar echt bij. En hou je ook nog eens van de geur van granaatappel? Dan vind je deze shampoo geweldig. En ook zeker de bijbehorende douchegel Granaatappel. Bevat geen siliconen in de shampoo.

Verder vind je op de verpakking (met dank aan Google translate):
De haarverzorging uit de natuurlijke cosmetica serie van Cosnature granaatappel is met zijn combinatie van zorgvuldig geselecteerde natuurlijke ingrediënten en zorg, afgestemd op de behoeften van fijn en futloos haar.
Gebaseerd op een milde oppervlakteactieve systeem geeft haar sterkte en volume. Het haar krijgt nieuwe vitaliteit en mooie glans en is daardoor voorzichtig gereinigd en verzorgd.

cosnature volume shampoo granaatappel

De shampoo zelf is een normale, niet te dikke structuur die helemaal doorzichtig is zonder kleur.

De Cosnature Volume shampoo granaatappel bevat het geen siliconen en zou het dus écht moeten werken als je fijn haar hebt. En dat heb ik zeker! Wat ik wel een nadeel vind van volume shampoo en dat is ook bij deze het geval; je haar wordt stroef. Nu moet ik zeggen dat ik ook geen conditioner hierbij gebruik omdat de volume dan geen zin heeft, dan valt mijn haar alsnog heel stijl langs mijn hoofd. Wel doe ik af en toe wat conditioner in mijn haarpuntjes of doe ik daar wat serum in. Dat heeft verder geen invloed op de volume die de shampoo creëert.

Wat mij ook opviel bij het gebruik is dat je eigenlijk helemaal niet zoveel product nodig hebt om je haar te laten schuimen en schoon te maken. Een klein beetje is al helemaal prima. Op de website wordt aangegeven dat je, als het echt vet is, je haar 2 keer kunt wassen. Dat heb ik niet (nog) niet ervaren en mijn haar is helemaal schoon met 1 keer wassen.

Ingrediënten

cosnature volume shampoo granaatappel

De shampoo bevat ook geen siliconen.

Mijn mening

Ik ben erg blij met de shampoo en merk dat mijn haar inderdaad veel meer volume krijgt. Buiten dat merk ik ook dat mijn hoofdhuid rustiger is en de allergieplekken minder jeuken. Dat vind ik enorm fijn! Wel moest ik ontzettend aan de geur van granaatappel wennen omdat hij best wel sterk is. Nu ben ik er aan gewent en vind de geur niet eens storend meer. Nu ben ik iemand die altijd wel op de prijs let en ik vind de prijs verhouding in dit geval echt meer dan prima. Het is naar mijn idee nog goedkoop ook! Het is vrij van siliconen ook nog eens. Niet dat ik daar normaal gesproken problemen mee heb maar het lijkt wel beter te zijn voor de allergie plekken op mijn huid en dus minder jeuk veroorzaakt omdat het er niet in zit. Snap je het nog? 😉 Ik ben er in ieder geval blij mee, hij werkt en inmiddels heb ik alweer een nieuwe fles bestelt.

Info en verkrijgbaarheid

Cosnature Volume shampoo granaantappel is te verkrijgen bij Secretsbynature.nl voor de prijs van €3,95. Op dit moment is hij afgeprijsd en kost deze fles van 200ml slechts €3,16 wat ik echt geen geld vind voor zo’n goede shampoo. Hij doet zijn werk goed en ik gebruik hem dan ook bijna altijd als ik mijn haar was. Voor zover mij bekend is kun je deze shampoo in Nederland alleen verkrijgen bij Secretsbynature.nl.

Voor ieder ander merk shampoo ben je ook al snel dit bedrag kwijt en dan is hij nog niet eens siliconen vrij. Dus ja, ik raad hem je zeker aan als je een wat gevoelige hoofdhuid hebt én op zoek bent naar volume.

Lees ook:
Primark volume & texture spray review
Grahams Hair Care voor de gevoelige hoofdhuid (natuurlijk!)

Related Posts

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.