Close up filters eBay 50mm lens + afstandsbediening

door Mariska
close up filters

banner passief inkomen membership rowena rousseau

Eerder schreef ik al een artikel over wat ik had besteld op eBay voor mijn Canon. Op dat moment nog de 1100D met 18-55 (standaard) lens en inmiddels de 600D met 18-55mm en de 50mm lens. De close up filters voor mijn standaard lens bevallen mij zo goed, dat ik voor een tientje ongeveer ook die andere close up filters voor mijn 50mm lens heb besteld. Na het lezen van verschillende artikelen kon ik het ook niet laten om voor een paar euro een afstandsbediening erbij te bestellen. Hoe handig? Minder kans op bewegen en dus scherpere foto’s. Hoop ik!

Close up filters

close up filters

Dit zijn dus de close up filters. Deze heb ik al voor mijn standaard lens, maar ik zag op vele blogs ook dat zij deze bestelden voor de 50mm lens. Die lens wilde ik heel graag en deze heb ik dus mijn Canon 600D gekregen. Nouja, deze zat er bij en was een aanbieding. Moet zeggen dat ik er super blij mee bent, maar het is wel wennen. Sowieso is de 50mm lens omdat je meer verder af moet staan en niet kunt inzoomen. Jullie zullen hier zeker nog foto’s van zien die ik met deze filters heb gemaakt.

close up filters

Ook bestelde ik een afstandsbediening direct maar mee. Wist eerst totaal niet hoe ik zo’n ding moest gaan gebruiken. Ik bedoel, wat moet je instellen zodat je camera contact maakt? Na even geduld en gelezen te hebben (dat is soms nogal moeilijk) wist ik het en ook op welke stand ik dit moest doen. Dit wilde ik vooral proberen, omdat je de camera dan volledig stilt hebt en als je een foto wilt maken deze ook niet (ook niet een klein beetje!) beweegt en dat vind ik belangrijk. Dit ga ik dan ook proberen met nagellak swatches om te kijken of deze scherper worden.

De afstandsbediening kocht ik bij deze verkoper voor US $0,99 en gratis verzenden.
De close up filters kocht ik bij deze verkoper voor US $10.59 en gratis verzenden.

Lees meer:
Hoe werkt eBay? Ik leg mijn manier uit!
Close up filters eBay

Related Posts