Clarins Instant Definition Mascara

clarins instant definition mascara

Ik vind het altijd weer spannend om andere mascara’s uit te proberen, omdat ik zeer gehecht ben aan een mascara van Bourjois die ik echt al jaren achter elkaar gebruik. Misschien dat ik die nog wel eens laat zien.
Deze kreeg ik van vriendinnetje Evelien en het werd tijd om een review hier over te schrijven. Dat heb ik zo goed als mogelijk gedaan, maar toch vind ik het lastig om goede foto’s te maken. Hoe doen jullie (medebloggers) dat precies?
Kijk mee naar mijn ‘uitprobeersel’ en review van Clarins instant definition mascara!

Lees ook: Essence super curl mascara eye opening

Clarins instant definition mascara

clarins instant definition mascara
clarins instant definition mascara
clarins instant definition mascara

Ik moet zeggen dat ik erg moest wennen aan het borsteltje. Misschien omdat hij zo klein is (sample), maar misschien omdat ik echt al lang vast zit aan mijn Bourjois mascara. Op zich vind ik het wel weer handig dat er op het einde van het borsteltje geen of hele korte haartjes zitten. Dit vind ik wel weer makkelijk om mijn onderste wimpers mee te pakken. Voor de rest heeft het voor mij weinig toegevoegde waarde.

Natuurlijk heb ik ook een aantal foto’s gemaakt van mijn ogen, waarbij je de mascara op mijn wimpers ziet. De foto’s zijn misschien niet zo mooi, maar dat komt omdat ik nog niet zo goed weet hoe ik die het beste kan maken. Hopelijk kijken jullie daar voor nu even doorheen ­čśë

Op deze foto heb ik een laagje mascara op. Voor mij vind ik een laagje altijd te weinig. Op een of andere manier vind ik dat niet zo mooi en wil graag volle wimpers hebben. Geen dikke brokken aan elkaar gekleefde wimpers, maar gewoon mooie volle wimpers. Gelukkig krullen ze al een beetje van zichzelf als de mascara erop komt. Heb ik even mazzel!

Op deze twee foto’s heb ik twee laagjes mascara opgebracht en ik vind het resultaat al weer mooier. Nog steeds is het niet mijn ding deze mascara qua gebruik, maar hij is zeker niet slecht! De prijs ligt wel wat hoger waardoor het kan zijn dat je hem daarom niet wilt aanschaffen.

Je kunt hem onder andere kopen op de website van Parfumania voor €19,95.

Lees ook:
Catrice Rock Couture extreme volume mascara waterproof

MUA Lash Boom mascara

W7 Flirty Eyes mascara

7 Reacties

 1. Sanne
  5 augustus 2013 / 20:25

  Het is wel mooi. ­čÖé

 2. 5 augustus 2013 / 18:00

  Ziet er wel prima uit, maar niet echt heel bijzonder.
  Voor die prijs zou ik hem niet aanschaffen.

 3. Maxime
  4 augustus 2013 / 09:48

  Sorry maar ik vind het drie keer niks. Had toch wel wat beters verwacht van Clarins

  XO

 4. Lieze
  4 augustus 2013 / 01:02

  Ik vind hem er best goed uitzien!

 5. 4 augustus 2013 / 00:28

  Het resultaat valt best mee ­čÖé x

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.