Ciaté Spending Spree

ciate spending spree

Ik kocht Ciate Spending Spree. Eerder konden jullie mijn Big Bazar shoplog zien met daarin onder andere 6 mooie lakjes die ik kocht van Ciaté. Al heel lang wilde ik er een paar lakjes van hebben omdat ik de flesjes echt een ontzettend lieve uitstraling vind hebben met die strikjes erop. Eigenlijk had ik nooit het geld er echt voor over maar nu waren ze bij de Big Bazar in de aanbieding dus ging ik daar heel snel naar toe voordat het op was. Onder andere nam ik deze mee; Ciate Spending Spree.

Lees ook: Essie Miss Fancy Pants

ciate spending spree

ciate spending spree
ciate spending spree

Ciaté Spending Spree is een mooie gouden nagellak die heel erg goed dekt. Op de foto heb ik 2 laagjes gebruikt, maar eigenlijk zou je het ook met een enkele laag kunnen doen. Zeker voor de kerst is dit een prachtige nagellak! De nagellak brengt heel erg fijn aan, het kwastje is heel erg fijn en de droogtijd is ook redelijk snel. Nu heb ik dus best wat korting gehad bij de Big Bazar, maar als ik geweten had dat het zo’n fijne lak is dan had ik het ‘normale’ bedrag er denk ik ook wel voor over gehad.

Naast deze kleur heb ik ook nog 5 andere kleuren en deze ga ik heel mooi in de kast zetten zodat ze daar staan voor de sier. De nagellak zal ik zeker wel gaan gebruiken, maar hoe schattig staan 6 van die nagellak potjes met strikjes naast elkaar? Heel erg schattig!

Je kunt de lakjes van Ciate ook hier online bestellen bij de Bijenkorf. Voor een potje betaal je ongeveer €10,00 en bevat 13.5ml. Dat is dus ook best wel veel wat je voor dat geld krijgt! Zelf heb ik deze bij de Big Bazar gekocht maar ik weet niet of deze daar nog steeds verkrijgbaar zijn.

Lees ook:
Big Bazar Playboy & Ciaté shoplog
Make-up studio nagellak

Je vind Ciaté bij o.a. Themakeupspot.nl

20 Reacties

 1. Maris
  16 november 2014 / 20:32

  Wat een mooi lakje! Inderdaad perfect voor de feestdagen. Ik had hem afgelopen zaterdag nog in mijn handen gehad maar twijfelde erover… ze hebben het nog steeds te koop! 🙂
  liefs
  Lees het laatste blogbericht van Maris – MAC Heirloom Holiday MixMy Profile

 2. 16 november 2014 / 19:27

  Erg mooi lakje! Altijd handig om een fijne gouden lak in je stash te hebben 🙂

 3. Nicetobeout
  16 november 2014 / 18:39

  Top kleur voor kerst!
  Lees het laatste blogbericht van Nicetobeout – Mijn blogplekMy Profile

 4. Manon
  16 november 2014 / 17:30

  Wat een mooie kleur!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.