Ciate Silhouette

door Mariska
Ciate Silhouette

banner passief inkomen membership rowena rousseau

Voor de nagellak lovers onder ons; hier is weer een nagellak van Ciate die ik graag met jullie wil delen! Ook deze hebben jullie voorbij zien komen in mijn shoplog van de Big Bazar. Deze kocht ik daar namelijk ook. Ciate Spending Spree is een mooie gouden lak en ook deze bevat wat gouden shimmer maar is toch heel erg anders. Ciate Silhouette zou ik echt beschrijven als een hele mooie herfst en winter kleur voor op je nagels. Deze laat ik nu aan je zien, op mijn nagels!

Lees ook: Ciate Spending Spree

Ciate Silhouette

Ciate Silhouette


En hier zie je weer het super schattige flesje! Daar hoef ik je ook niet meer over te vertellen denk ik.. Je ziet op de foto goed hoe de lak van kleur is. Hij is bordeaux donker rood met daarin gouden shimmer. Nou die combinatie is natuurlijk ook heel erg leuk voor de feestdagen! Rood en goud..

Ciate Silhouette


En natuurlijk heb ik er ook weer foto’s van gemaakt! Het zijn er niet zo heel veel maar je ziet gewoon precies hoe Ciate Silhouette eruit ziet. De foto’s geven de kleur wel heel erg mooi weer zoals die ook echt op je nagels eruit ziet.

Ciate Silhouette
Ciate Silhouette

Op de nagels lijkt de kleur alleen wel iets meer naar echt paars toe te neigen. De kleur die je op de foto ziet klopt wel heel goed, alleen in sommige licht vallen is dat het geval. Snap je het nog? Dat neemt niet weg dat ik echt verliefd ben op deze lak en dat ik hem al meerdere keren heb gedragen.

De houdbaarheid is niet goed en niet slecht. Ik heb hem zonder top coat gebruikt en hij blijft dan ongeveer 2 a 3 dagen goed zitten. Daarna krijg je wel last van plekken die eraf gaan. Voor mij is dit geen belemmering.

Ciate koop je onder andere bij de Bijenkorf online via de webshop. Daar heb je ook nog steeds de hele leuke kerstballetjes met daarin de kleine Ciate lakjes! Voor de lakjes betaal je €9.95 per stuk en daar krijg je 13.5ml wat natuurlijk best veel is en dat maakt het lakje ook weer niet heel erg duur.

Related Posts

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.