Chocolate Chip Cookie lip balm van Claire’s

chocolate chip cookie lip balm

Op mijn tripje in Utrecht kwam ik Claire’s tegen en deze chocolate chip cookie lip balm. Die heb je ook in Alkmaar maar daar kom ik bijna nooit. Claire’s vind ik zo’n leuke winkel! Je hebt er echt super leuke dingen, waaronder bijvoorbeeld redelijk veel van Hello Kitty, maar ook de bekende lipsmackers in verschillende smaken. In de shoplog hebben jullie kunnen zien wat ik kocht, waaronder deze Chocolate Chip Cookie lip balm van Claire’s.

Lees ook: MUA Luxe velvet lip lacquer Zest, Tranquility, Kooky

Chocolate Chip Cookie lip balm van Claire’s

chocolate chip cookie lip balm

De verpakking alleen al vind ik zo schattig! Heel lief licht roze met daarop vrolijke gezichten van chocolate chip cookies. Je ziet dus ook duidelijk wat de smaak is van deze lip balsem. Ik kon deze ook echt niet weerstaan en nam hem mee. De koekjes vind ik dus echt heerlijk en daarom wilde ik deze graag eens proberen.

chocolate chip cookie lip balm

De lip balsem zelf heeft een bruine kleur. Eventjes was ik bang dat je deze ook op je lippen terug zou zien, maar op je lippen is hij gelukkig gewoon transparant en zie je er niets van. Hij ruikt dan ook wel direct naar chocola vind ik als je eraan ruikt. Niets mis mee in mijn ogen hoor, haha! Of hij echt naar het koekje smaakt? Nee, ik vind van niet, misschien een heel klein beetje maar bijna niet. Persoonlijk vind ik dat hij meer gewoon naar chocola smaakt. Zelf heb ik hier geen problemen mee en vind hem juist erg lekker. Zoiets heb ik namelijk nog niet.

chocolate chip cookie lip balm

Ingrediënten

chocolate chip cookie lip balm

Op deze foto zie je alle ingrediënten die je terug kunt vinden in de lip balsem. Zoals je ziet zitten er wat oliën in. Hij is dan ook heerlijk zacht op je lippen en plakt niet. Dat vind ik al een heel groot pluspunt! Hij is ook erg makkelijk aan te brengen.

Conclusie

Mijn conclusie is dat ik deze ook een leuke toevoeging vind tussen mijn lippen balsems. De verpakking is niet alleen erg vrolijk, ook de smaak is heerlijk. Het enige nadeel is dat hij niet overal verkrijgbaar is, namelijk alleen bij Claire’s. Dat is niet een winkel die je in iedere stad terug kunt vinden. Dit product bevat 4.3gram en kost €2,50. Hij is dus wel lekker goedkoop.

Lees ook:
Bdellium tools lip crayon lil’ red
Essence Fancy Blush & Burgundy Spirit lipstick

Kennen jullie deze lip balsem smaak al?

17 Reacties

 1. 22 november 2014 / 17:07

  Leuk als mijn labello clasic care op is ga ik naar de stad rennen hoor

 2. Dana
  12 augustus 2014 / 10:30

  hij lijkt mij echt lekker ruiken! Ik heb wel lipsmackers, lijken er erg op maar ik ben meer van de frisse geuren.
  Lees het laatste blogbericht van Dana – MAC Russian RedMy Profile

 3. Evelien
  10 augustus 2014 / 19:49

  Ik vind hem zooo cute! Ik heb ook een aantal van die cute lipbalsems, ook van Hello Kitty hihi =D Love them! And yay for chocolate!
  Lees het laatste blogbericht van Evelien – Mijn Catrice sale aankopenMy Profile

 4. NailTalk
  7 augustus 2014 / 14:11

  Dit lik je toch binnen no time van je lippen af? 😀 Heerlijk!
  Lees het laatste blogbericht van NailTalk – Waterfall – Nail ArtMy Profile

 5. 6 augustus 2014 / 13:38

  Hij ziet er in ieder geval heel erg schattig uit! 🙂
  Gelukkig heeft hij niet zo’n chemisch smaakje!
  Lees het laatste blogbericht van Julie – Julie | NYC vs. MACMy Profile

 6. Meike
  6 augustus 2014 / 12:39

  Deze lijkt me erg fijn, ik wilde bijna lekker zeggen, haha. Ik heb wel eens lipsmackers geprobeerd en dan zit ik de hele tijd te proeven :’)
  Lees het laatste blogbericht van Meike – Shoplog Kruidvat en Op is Op VoordeelshopMy Profile

 7. 6 augustus 2014 / 10:02

  Ik was erg nieuwsgierig naar de lipbalm toen ik je las dat je bij Claire’was wezen shoppen …
  deze lipbalm ziet er inderdaad erg leuk uit en de smaak klinkt erg aantrekkelijk…
  Groetjes Petra
  Lees het laatste blogbericht van Petra – Max & More Caviar Nails…My Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.