China Glaze Shocking Pink

China Glaze Shocking Pink

Van roze hou ik echt heel veel en vooral ook als het op mijn nagels zit. Zo heb ik ook een paar knal roze lakjes van China Glaze die echt van je vingers afspatten. Ik vind het prachtig! Nu heb ik vandaag China Glaze Shocking Pink voor je om te laten zien. Eerder liet ik ook al China Glaze Pool Party zien en China Glaze Shell-O. Ook deze China Glaze Shocking Pink is een roze kleur die van je vingers af spat!

Lees ook: China Glaze Flirty Tankini

China Glaze Shocking Pink

Zoals ik al zei is China Glaze Shocking Pink een enorme felle roze nagellak die echt ook van je nagels af spat. Afgelopen week had ik hem op mijn nagels toen de zon er fel op schoon.. man ik werd bijna blind, geen grap! Zo fel is hij šŸ™‚ Je moet er van houden hoor, maar ik hou er echt van! Op zich vind ik China Glaze wel een fijn merk, maar dit lakje vond ik wel heel erg vervelend lakken. Dat zie je trouwens ook terug op de swatches die ik er van heb gemaakt.

china glaze shocking pink

Het kwastje is best smal wat op zich een pluspunt is omdat je er dan veel fijner mee kunt werken. Minpunt vond ik dat de lak best een soort van waterig lijkt waardoor de lak zelf niet fijn werkt. En als lak een beetje waterig is dan is de dekking ook gewoon ruk te noemen. Bij deze lak ook. Ik had ongeveer 3 laagjes nodig om hem goed te laten dekken. Met als gevolg dat het er heel erg lelijk uit zag op mijn nagels jammer genoeg.

china glaze shocking pink

Op de foto hierboven zie je de swatch van deze nagellak. Misschien zie je niet zo goed op de nagels dat het lakken een ramp was… of misschien ook wel. Het was het in ieder geval zeker wel! De foto’s zijn gemaakt met en zonder flits zodat je de kleur goed kunt zien in verschillende licht soorten.

Op zich ben ik er wel heel blij mee qua kleur maar vind het jammer dat hij zo moeilijk lakt bijvoorbeeld. Dan pak je toch veel minder deze prachtige lak en kies je voor een andere. Dit is natuurlijk mijn mening!

China Glaze Shocking Pink verkrijgbaarheid

china glaze shocking pink

China Glaze Shocking Pink is niet heel makkelijk meer verkrijgbaar denk ik, maar hij is wel online te verkrijgen bij themakeupspot.nl kwam ik achter. Fijn! Hij kost €7,16 en bevat 14ml aan lak, wat best wel veel is.

Pluspunten: de super felle roze neon kleur, smal kwastje waardoor je secuur kunt werken
Minpunten: waterige lak die niet fijn lakt bij meerdere lagen

17 Reacties

 1. Evelien
  30 juli 2015 / 22:57

  Jammer dat hij zo k*t lakt, de kleur is echt heel mooi! Ik heb ook een roze van China Glaze, Go With The Flow dacht ik, en die lakt ook zoooo verrot! Heel dun en streperig ughh.

 2. 17 juli 2015 / 04:43

  jammer van die 3 laagjes.. het is wel een toffe kleur namelijk!

 3. 16 juli 2015 / 11:02

  Wat jammer dat je ‘m niet fijn vind lakken. Het kleurtje is wel erg mooi.

 4. 15 juli 2015 / 19:51

  Super toffe kleur, maar ik snap helemaal wat je bedoelt met de minpunten. Ik heb nu twee china glaze lakken omdat iedereen er zo lovend over is en vooral ook voor de opvallende kleuren. Maar ik vind ze verschrikkelijk lakken šŸ™

 5. 15 juli 2015 / 18:15

  Ik heb dit lakje ook. Echt een prachtige kleur, alleen de formule is inderdaad wat minder. Ik doe eigenlijk altijd een witte basis nagellak aanbrengen voordat ik dit soort lakjes aanbreng.

 6. NailTalk
  15 juli 2015 / 10:33

  Ik heb heel wat China Glaze geswatcht inmiddels en ik ben geen fan van de formule bij de lichtere kleuren. Maar dan zie je dat heerlijke kleurtje en dan vergeet ik dat šŸ˜€

 7. 15 juli 2015 / 01:07

  Jammer.. als een lakje niet fijn lakt pak ik die in werkelijkheid eigenlijk nooit meer.. ik grijp dan altijd naar een ander lakje en bij voorkeur in dezelfde tint. Nee, deze komt er bij mij niet in..er zijn genoeg andere felroze lakjes die wel fijn lakken :-)!

 8. Dana
  15 juli 2015 / 00:24

  Jammer dat het een beetje tegen valt maar is wel echt een mooie kleur!

 9. Manon
  14 juli 2015 / 22:27

  Wat een mooi kleurtje !<3

 10. 14 juli 2015 / 22:09

  Wauw wat een onwijs mooie kleur,…. jammer dat hij toch wat lastig lakt….

 11. 14 juli 2015 / 21:51

  Wat een lekker zomers kleurtje! Wel jammer van de substantie, ik heb nog geen probleem gehad met China Glaze lakken dat ze niet fijn aanbrengen.

 12. 14 juli 2015 / 21:45

  De kleur vind ik wel heel mooi, al is het wel prettig als hij fijn zou aanbrengen.

 13. 14 juli 2015 / 21:40

  Jammer dat dit lakje zo tegenvalt, want de kleur is echt zooo leuk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.