China Glaze Shocking Pink

by Mariska

banner passief inkomen membership rowena rousseau

Van roze hou ik echt heel veel en vooral ook als het op mijn nagels zit. Zo heb ik ook een paar knal roze lakjes van China Glaze die echt van je vingers afspatten. Ik vind het prachtig! Nu heb ik vandaag China Glaze Shocking Pink voor je om te laten zien. Eerder liet ik ook al China Glaze Pool Party zien en China Glaze Shell-O. Ook deze China Glaze Shocking Pink is een roze kleur die van je vingers af spat!

Lees ook: China Glaze Flirty Tankini

China Glaze Shocking Pink

china glaze shocking pink1 » DoorMariska

Zoals ik al zei is China Glaze Shocking Pink een enorme felle roze nagellak die echt ook van je nagels af spat. Afgelopen week had ik hem op mijn nagels toen de zon er fel op schoon.. man ik werd bijna blind, geen grap! Zo fel is hij 🙂 Je moet er van houden hoor, maar ik hou er echt van! Op zich vind ik China Glaze wel een fijn merk, maar dit lakje vond ik wel heel erg vervelend lakken. Dat zie je trouwens ook terug op de swatches die ik er van heb gemaakt.

china glaze shocking pink

Het kwastje is best smal wat op zich een pluspunt is omdat je er dan veel fijner mee kunt werken. Minpunt vond ik dat de lak best een soort van waterig lijkt waardoor de lak zelf niet fijn werkt. En als lak een beetje waterig is dan is de dekking ook gewoon ruk te noemen. Bij deze lak ook. Ik had ongeveer 3 laagjes nodig om hem goed te laten dekken. Met als gevolg dat het er heel erg lelijk uit zag op mijn nagels jammer genoeg.

china glaze shocking pink

Op de foto hierboven zie je de swatch van deze nagellak. Misschien zie je niet zo goed op de nagels dat het lakken een ramp was… of misschien ook wel. Het was het in ieder geval zeker wel! De foto’s zijn gemaakt met en zonder flits zodat je de kleur goed kunt zien in verschillende licht soorten.

Op zich ben ik er wel heel blij mee qua kleur maar vind het jammer dat hij zo moeilijk lakt bijvoorbeeld. Dan pak je toch veel minder deze prachtige lak en kies je voor een andere. Dit is natuurlijk mijn mening!

China Glaze Shocking Pink verkrijgbaarheid

china glaze shocking pink

China Glaze Shocking Pink is niet heel makkelijk meer verkrijgbaar denk ik, maar hij is wel online te verkrijgen bij themakeupspot.nl kwam ik achter. Fijn! Hij kost €7,16 en bevat 14ml aan lak, wat best wel veel is.

Pluspunten: de super felle roze neon kleur, smal kwastje waardoor je secuur kunt werken
Minpunten: waterige lak die niet fijn lakt bij meerdere lagen

Related Posts

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Adblock Detected

Please support us by disabling your AdBlocker extension from your browsers for our website.