China Glaze Shell-o

by Mariska
china glaze shell-o

banner passief inkomen membership rowena rousseau

Deze lak van China Glaze Shell-O bestelde ik ook laatst op eBay bij mijn bestelling. Hoe kan het ook anders dat hij fel roze is, zelfs neon denk ik. Op de foto’s heb ik geen witte onderlaag gebruikt, maar ik denk als je dat wel doet dat hij dan echt helemaal van je nagels afspat. Dit soort lakjes zijn in ieder geval heel erg lastig om op de foto te zetten, hoe je het ook probeert.

Lees ook: China Glaze Shocking Pink

China Glaze Shell-O

Dit is dus net als bijvoorbeeld China Glaze Pool Party een hele felroze neon kleur lak en een drama om mooi en goed van kleur op de foto te krijgen. Ik heb dus wel iets geprutst in Photoshop om de kleur zo goed mogelijk over te laten komen. Je kunt hem echt wel vergelijken met neon, dus super fel en met een witte laag lak eronder nog feller! Deze zat in de China Glaze Sunsational Jellies editie. Een jelly substantie is het zeker wel met één laagje en dekt daarom dan ook niet. Ik heb op de foto’s twee laagjes gebruikt en Seche Vite top coat.

De foto’s

china glaze shell-o

Informatie

China Glaze Shell-o heb ik op eBay gekocht bij deze verkoper. Dit lakje alleen kost US $2,95 en bevat 14ml aan lak. Het heeft een fijn kwastje om mee te lakken en ook vind ik dat het eerste laagje vrij snel droogt.

Lees ook:
China Glaze Flirty Tankini
China Glaze Liquid Crystal

Related Posts

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.