Op onze nieuwsbrief abonneren

China Glaze Liquid Crystal

China Glaze Liquid Crystal

Deze lak kocht ik samen met een andere lak van China Glaze op eBay. De vorige draagt de naam China Glaze Full Spectrum en deze heeft ook al zo’n mooie naam, namelijk China Glaze Liquid Crystal. Geloof me, deze is net zo mooi als de andere. Deze heeft alleen een blauwe gloed over zich heen. Stuk voor stuk pareltjes. Als je van glitter en tierlantijntjes houd, kijk dan verder.

Lees ook: China Glaze full spectrum

China Glaze Liquid Crystal

china glaze liquid crystal
china glaze liquid crystal
china glaze liquid crystal

Ik vind hem werkelijke waar prachtig om te zien. Zeker als de zon schijnt knalt hij van je nagels af! Wel is het een lak waar je echt van moet houden en moet beseffen dat hij er heel erg lastig af te halen is. Maar je kunt altijd kijken hoe ik dat doe, dan lukt het denk ik wel. Ook is op de foto’s te zien dat hij met 2 laagjes gewoon nog niet zo goed dekt. Je zult dus een 3e laagje aan moeten brengen of hem gebruiken als een top coat over een andere kleur lak heen. Hij droogt wel echt super snel!

Verkrijgbaarheid en info

Mijn China Glaze lakjes koop ik altijd op eBay eigelijk bij deze verkoper. Daar heb ik al eerder besteld en ben ik gewoon heel erg tevreden over. De betaling en verzending zijn bij mij altijd nog zonder problemen gegaan.
China Glaze Liquid Crystal kun je hier vinden. Voor dit lakje heb ik US $1,95 betaald en deze bevat 14ml aan product. Mocht je niet zo bekend zijn bij eBay, dan kun je hem hier nog verkrijgen bij Enchantra een Nederlandse webshop.

Lees ook:
China Glaze flirty tankini

Hebben jullie zelf China Glaze nagellak? Wat vind je van deze?
close

33 Reacties

 1. fashionadvies
  2 juli 2014 / 15:31

  Wat een mooi lakje!

 2. fashionadvies
  2 juli 2014 / 15:31

  Wat een mooi lakje!

 3. beautyforgirls
  2 juli 2014 / 15:24

  Wauw, wat een mooi lakje.
  Liefs, xxx
  Lees het laatste blogbericht van beautyforgirls – Shoplog #100My Profile

 4. beautyforgirls
  2 juli 2014 / 15:24

  Wauw, wat een mooi lakje.
  Liefs, xxx
  Lees het laatste blogbericht van beautyforgirls – Shoplog #100My Profile

 5. Mayara Esther
  2 juli 2014 / 14:46

  Gaaf! Ik vind het effect erg mooi, zelf zou ik hem als topcoat gebruiken bij mijn ringvinger als contrast van een andere nagellak kleur.

 6. Mayara Esther
  2 juli 2014 / 14:46

  Gaaf! Ik vind het effect erg mooi, zelf zou ik hem als topcoat gebruiken bij mijn ringvinger als contrast van een andere nagellak kleur.

 7. Kimberley
  2 juli 2014 / 13:55

  Wauw, deze vind ik wel erg mooi!
  Gaaf effect ook.

 8. Kimberley
  2 juli 2014 / 13:55

  Wauw, deze vind ik wel erg mooi!
  Gaaf effect ook.

 9. Meike
  2 juli 2014 / 12:41

  Oh wauw, dit lakje is echt een van de enige die ik de laatste tijd heb gezien, waar ik echt verliefd op werd! Ik vind hem juist wel mooi zo, op zich zelf!
  Lees het laatste blogbericht van Meike – Budget tip: Xenos hoedjeMy Profile

 10. Meike
  2 juli 2014 / 12:41

  Oh wauw, dit lakje is echt een van de enige die ik de laatste tijd heb gezien, waar ik echt verliefd op werd! Ik vind hem juist wel mooi zo, op zich zelf!
  Lees het laatste blogbericht van Meike – Budget tip: Xenos hoedjeMy Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.