China Glaze Liquid Crystal

by Mariska

banner passief inkomen membership rowena rousseau

Deze lak kocht ik samen met een andere lak van China Glaze op eBay. De vorige draagt de naam China Glaze Full Spectrum en deze heeft ook al zo’n mooie naam, namelijk China Glaze Liquid Crystal. Geloof me, deze is net zo mooi als de andere. Deze heeft alleen een blauwe gloed over zich heen. Stuk voor stuk pareltjes. Als je van glitter en tierlantijntjes houd, kijk dan verder.

Lees ook: China Glaze full spectrum

China Glaze Liquid Crystal

china glaze liquid crystal
china glaze liquid crystal
china glaze liquid crystal
china glaze liquid crystal3 » DoorMariska
china glaze liquid crystal5 » DoorMariska

Ik vind hem werkelijke waar prachtig om te zien. Zeker als de zon schijnt knalt hij van je nagels af! Wel is het een lak waar je echt van moet houden en moet beseffen dat hij er heel erg lastig af te halen is. Maar je kunt altijd kijken hoe ik dat doe, dan lukt het denk ik wel. Ook is op de foto’s te zien dat hij met 2 laagjes gewoon nog niet zo goed dekt. Je zult dus een 3e laagje aan moeten brengen of hem gebruiken als een top coat over een andere kleur lak heen. Hij droogt wel echt super snel!

Verkrijgbaarheid en info

Mijn China Glaze lakjes koop ik altijd op eBay eigelijk bij deze verkoper. Daar heb ik al eerder besteld en ben ik gewoon heel erg tevreden over. De betaling en verzending zijn bij mij altijd nog zonder problemen gegaan.
China Glaze Liquid Crystal kun je hier vinden. Voor dit lakje heb ik US $1,95 betaald en deze bevat 14ml aan product. Mocht je niet zo bekend zijn bij eBay, dan kun je hem hier nog verkrijgen bij Enchantra een Nederlandse webshop.

Lees ook:
China Glaze flirty tankini

Hebben jullie zelf China Glaze nagellak? Wat vind je van deze?

Related Posts

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.