China Glaze Full Spectrum

by Mariska
china glaze full spectrum

banner passief inkomen membership rowena rousseau

Ahh gisteren kreeg ik naast mijn close up filters van eBay ook mijn bestelde nagellak binnen van eBay. Ik kon vooral niet wachten tot de mooie lakjes van China Glaze, waaronder China Glaze Full Spectrum te kunnen zien in het echt! Ik kan je zeggen dat ik er verliefd op ben, naast de roze natuurlijk die er ook bij zaten. Deze bestaat vooral uit glitter en kon niet wachten om de close up filters te gebruiken met de swatches. Dat heb ik dan ook gedaan! Misschien alleen wel in de toekomst een statief gebruiken zodat ze misschien beter worden, maar kijk mee!

Lees ook: China Glaze Flirty Tankini

China Glaze Full Spectrum

china glaze full spectrum
china glaze full spectrum

Ah dit lakje is zo mooi! Ik was er al direct verliefd op toen ik op eBay aan het shoppen was, maar in het echt is hij echt nog veel en veel mooier. Als je van glitter houdt vind je deze zeker ook mooi! Hij zit vol met grote en kleine glitter in verschillende kleuren. Al is de basis van kleine glitter / shimmer wel paars.

Ik heb er namelijk nog een en daar zie je duidelijk dat de basis blauw is. De grote glitters die erin zitten zijn echt blauw, groen, rood en geel zo’n beetje. Dat zie je wel op de bovenstaande foto. Hoi, +10 zoom filter! Het is echt super mooi en zeker in de zon. De foto’s heb ik in normaal daglicht gemaakt, want in de volle zon kwamen ze niet heel mooi op de foto, maar je krijgt er zo wel een goed beeld van hoor!

Mijn mening

Oh ja nou ik kan niets anders zeggen dat ik verliefd ben op deze lak! Ik heb op de foto’s twee laagjes gebruikt omdat hij anders niet echt goed dekt. Met twee laagjes dus wel perfect. Het is ook zo een apart lakje die ik ook nog niet echt had. Vol met glitter en wordt vast weer een crime om het eraf te halen, maar dat heb ik er voor over! Hij droogt ook vrij snel wat natuurlijk mooi is meegenomen.

Informatie

China Glaze Full Spectrum kocht ik op eBay bij deze verkoper en betaalde hier US $1,95 voor wat natuurlijk niet zoveel is. Er zit ook 14ml lak in waar je dus lekker mee kan doen ook.
De verzendkosten kan ik niet echt achterhalen. Ik heb namelijk bij deze verkoper 5 lakjes in een keer gekocht en betaalde $18 verzendkosten. Je moet het er voor over hebben en dat had ik 🙂

Lees ook:
Hoe werkt eBay? Ik leg mijn manier uit!
China Glaze Shocking Pink

Wat vinden jullie van deze lak?

Related Posts

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Adblock Detected

Please support us by disabling your AdBlocker extension from your browsers for our website.