Catrice Your fresh apri-coat (luxury nudes soft matt)

by Mariska
catrice your fresh apri-coat

banner passief inkomen membership rowena rousseau

Deze prachtige lak kocht ik op hetzelfde moment als Catrice To The Nude Mood (Essie Cozy in Cashmere dupe) en ook vallen ze beide onder de Catrice Luxury Nudes Soft Matt. Heel apart als je het mij vraagt. Een lak die mooi mat opdroogt en een satijnen finish heeft. Als je goed kijkt heeft hij zelf een beetje een parelmoerglans over zich. Zelf heb ik niet eerder zo’n lakje gezien en ook daarom niet in mijn stash. Nu heb ik catrice your fresh apri-coat toegevoegd 🙂

Lees ook: Catrice Luxury Nudes – To the nude mood (Essie Cozy in Cashmere dupe?)

Catrice your fresh apri-coat luxury nudes soft matt

catrice your fresh apri-coat

Catrice Your Fresh Apri-coat is er een uit de Luxury Nudes lijn van Catrice. Zelf vind ik deze erg mooi en vind ze er ook wel een beetje luxe uitzien. Het flesje niet per se, maar de lak wel. Nu vind ik de lak alleen niet echt nude te noemen maar gewoon lichtroze met een mooie satijnen finish en een parelmoerglans eroverheen. Hij is ook niet echt een eyecatcher omdat hij niet super opvalt. Je ziet wel dat je een mooie kleurtje op hebt en ziet er ook wel verzorgt uit.

catrice your fresh apri-coat

De lak dekt absoluut niet met 1 laagje en heeft er daarom ook zeker minstens 2 nodig. Bij de tweede laag is hij prima gedekt en lijkt hij in eerste instantie best glanzend. Tijdens het opdrogen (wat naar mijn idee redelijk snel gebeurt) zie je dat hij over gaat in een mooie satijnen glans. Het viel mij ook op dat hij echt heel fijn lakte. Waar dat aan lag weet ik eigenlijk niet precies want volgens mij is hij niet heel anders van structuur of kwast dan de andere lakjes.

catrice your fresh apri-coat

Conclusie, info en verkrijgbaarheid

catrice your fresh apri-coat

Aan mijn stash is het in ieder geval zeker een toevoeging en ben blij met het lakje. Ik zal hem er denk ik vaker bij pakken als ik niet zo’n felle kleur op mijn nagels wil dragen. Voor de herfst en winter vind ik hem denk ik minder geschikt en zal daarom eerder pakken naar een wat donkerdere nude kleurige nagellak.

Verder in de Catrice Luxury Nudes lijn:
01 White and bright
02 Fresh love affair
05 To the nude mood
06 Magical nude
07 Delight in pure light
08 Little dose of rose
09 Dreamin bohemian
10 Lilly from Piccadilly

Lees ook:
Gwen Stefani for OPI – Rock Starlets
Essence My hula hoop & Essence Va-va-voom

Je vind deze Catrice Your Fresh Apri-coat bij een Kruidvat. Volgens mij alleen in de filialen met een uitgebreid schap maar dat weet ik niet helemaal zeker. Hij bevat 10ml aan lak en kost €2,89.

Related Posts

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.