Catrice TropiCoral (Sand’sation)

door Mariska
catrice tropicoral

banner passief inkomen membership rowena rousseau

Ik ben dol op roze lakjes, laten we dat voorop stellen en de sandstyle staat mij ook helemaal aan. Catrice heeft een limited edition uitgebracht, de Luxury Lacquers, die bij mij in de buurt gewoon niet te verkrijgen waren terwijl ik er zeker wel een aantal van wilde hebben. Lin was zo lief op mij een berichtje sturen en de lakjes die ik wilde mee te nemen, dank je wel! 😀 Dit is de eerste die ik laat zien: Catrice TropiCoral.

Lees ook: Catrice Pret-a-Lumiere

Catrice TropiCoral

Het is dus de sandstyle zoals ik al zei en aan de naam kun je er ook wel een beetje uit opmaken dat het een koraal kleurige lak zou moeten zijn. Dat is natuurlijk helemaal leuk voor in de zomer en de lente, lekker fris! Op de foto komt hij soms wat roze over. Zo lijkt hij soms ook wel in een bepaald soort licht, maar de opzet is echt de koraal kleur. Natuurlijk heb ik hier weer foto’s van gemaakt! De eerste zijn zonder flits en de laatse met externe flitser, dus niet direct erop. Op de foto’s draag ik twee laagjes wat de kleur het beste laat zien en de lak het beste dekt.

De foto’s

catrice tropicoral

Conclusie & Informatie

Over deze lak ben ik ook tevreden en ben blij dat ik hem mag toevoegen in mijn stash. Deze is in de uitverkoop gekocht voor €2,50. Hij bevat 10ml lak en heeft het fijne brede kwastje. Wellicht zijn er nog een aantal Catrice Luxury Laquers verkrijgbaar bij een Trekpleister of Kruidvat bij jou in de buurt.

Lees ook:

Catrice Call me princess

Related Posts

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.