Catrice TropiCoral (Sand’sation)

catrice tropicoral

Ik ben dol op roze lakjes, laten we dat voorop stellen en de sandstyle staat mij ook helemaal aan. Catrice heeft een limited edition uitgebracht, de Luxury Lacquers, die bij mij in de buurt gewoon niet te verkrijgen waren terwijl ik er zeker wel een aantal van wilde hebben. Lin was zo lief op mij een berichtje sturen en de lakjes die ik wilde mee te nemen, dank je wel! 😀 Dit is de eerste die ik laat zien: Catrice TropiCoral.

Lees ook: Catrice Pret-a-Lumiere

Catrice TropiCoral

Het is dus de sandstyle zoals ik al zei en aan de naam kun je er ook wel een beetje uit opmaken dat het een koraal kleurige lak zou moeten zijn. Dat is natuurlijk helemaal leuk voor in de zomer en de lente, lekker fris! Op de foto komt hij soms wat roze over. Zo lijkt hij soms ook wel in een bepaald soort licht, maar de opzet is echt de koraal kleur. Natuurlijk heb ik hier weer foto’s van gemaakt! De eerste zijn zonder flits en de laatse met externe flitser, dus niet direct erop. Op de foto’s draag ik twee laagjes wat de kleur het beste laat zien en de lak het beste dekt.

De foto’s

catrice tropicoral

Conclusie & Informatie

Over deze lak ben ik ook tevreden en ben blij dat ik hem mag toevoegen in mijn stash. Deze is in de uitverkoop gekocht voor €2,50. Hij bevat 10ml lak en heeft het fijne brede kwastje. Wellicht zijn er nog een aantal Catrice Luxury Laquers verkrijgbaar bij een Trekpleister of Kruidvat bij jou in de buurt.

Lees ook:

Catrice Call me princess

13 Reacties

 1. NailTalk
  21 mei 2014 / 09:17

  Prachtig lief kleurtje, mooie swatch ook!

 2. Rowan - Rebellious yet Romantic
  20 mei 2014 / 22:46

  Heel mooi! Ik vind dat zand effect altijd geweldig 🙂 Liefs

 3. 20 mei 2014 / 16:50

  Mooie kleur dit! Jammer dat ik deze niet heb meegenomen!

 4. 20 mei 2014 / 16:19

  Wat een geweldig lakje is dit. En wat een leuke kleur met dat gave effect. Daar wordt je wel blij van.

 5. Swatched
  20 mei 2014 / 12:47

  Echt heel mooi deze, ik vond ’em er in het potje net iets te simpel uitzien maar op de nagels vind ik de kleur erg mooi!

 6. Alexandra
  20 mei 2014 / 12:21

  Ziet er mooi uit! Ik heb hem zelf in het zilver, die is ook erg mooi! 🙂

 7. Petra
  20 mei 2014 / 09:03

  Eigenlijk heb ik weinig met Sand nagellakjes….terwijl ik de kleur, vaak wel mooi vind…ook hier is dit weer zo…op de een of andere manier vind ik ze niet zo prettig aanvoelen op mijn nagels ofzo…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.