Catrice Thunder from down under (liquid metal)

by Mariska
catrice thunder from down under

banner passief inkomen membership rowena rousseau

Deze mooie lak, Catrice Thunder from down under, heb ik eigenlijk alweer een tijdje in huis, maar vond hem veel te donker om in de zomer te dragen. Nu ik dit schrijf (maandagavond met tikkende regen…) vind ik het wel een goed moment om deze op de blog te zetten! Zeker met het slechte weer dat er aan komt. Kijk mee naar Catrice Thunder from down under! Een ander lak in deze liquid metal ‘serie’ is Mrs. Boombastic.

Catrice Thunder from down under (liquid metal)

catrice thunder from down under

Door mijn flits is hij wat moeilijk op de foto te zetten en met daglicht vond ik dat je het weer niet goed genoeg zag. Hierboven zie je dat het een donkere basis lak is (zwart) en die zowel grote als kleine(re) zilveren glitters bevat. Zelf houd ik hier enorm van, mooie donkere lak met glitter erin. Catrice Thunder from down under komt uit de liquid metal lijn van de Luxury Lacquers. Je betaald er dus wel ietsje meer voor en naar mijn idee ziet het er ook net wat mooier en luxer uit dat de standaard lakken van Catrice.

catrice thunder from down under

Wat allereerst een groot voordeel vind is dat de lak in 1 laagje volledig dekt. Dat vind ik super fijn! Het kwastje is wel wat smal. Je op zich fijn omdat je wel preciezer kunt werken en mooi om je nagelriemen heen kunt werken zonder deze aan te raken. Het is een ander kwastje dan de platte brede kwastjes die de standaard Catrice lakken hebben. De droogtijd van deze lak is normaal. Zelf gebruik ik hieronder de NYC Strip me off base coat, waardoor je het weer makkelijk van je nagels af krijgt als je de glitter lak wilt verwijderen. Ik ervaar hierbij dat het wat langer kan duren voor de lak droog is.

catrice thunder from down under
catrice thunder from down 4 » DoorMariska

Conclusie, info en verkrijgbaarheid

Zelf had ik nog niet zo een lak in mijn stash en ben blij dat ik hem verkocht heb. Hij is mooi voor de wat donkerdere maanden en de glitters maken heb net iets vrolijker. Ook vind ik het kwastje erg fijn en een groot pluspunt dat de lak met 1 laag al goed dekt.
Deze lak heb ik gekocht bij Kruidvat voor €3,59. Op dit moment zie ik hem niet in de webwinkel van Kruidvat staan maar wellicht dat hij in de winkel nog wel verkrijgbaar is. Deze lakjes uit de Luxury Lacquers lijn bevatten 11ml aan product.

Lees ook:
Etos herfst lakjes, Smoke, My Chocolonely & Mysterious Black
Nagellak setjes van Action (3x!)
Catrice Victorian Poetry nagellak

Hebben jullie een soort lak als Catrice Thunder from down under in jullie stash? Wat vind je van dit soort kleuren?

Related Posts

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.