Catrice She said yes in her red dress

by Mariska
Catrice She said yes in her red dress

banner passief inkomen membership rowena rousseau

Als je de naam hoort zou je denken dat het een rode nagellak zou zijn, maar niets is minder waar. Hij is namelijk roze met daarin mooie gouden shimmer! Juist! Een combinatie die ik altijd heel mooi vind en bij toeval zag ik deze staan. Catrice She Said Yes in her Red Dress is echt heel erg mooi en heeft mijn hart veroverd. Vandaag laat ik hem graag aan je zien. Eerder zag ik zo’n mooie lak al voorbij komen bij Miriam op haar eigenlijk blog, een lak van Laquester. Nu heeft Catrice dus ook een hele mooie variant.

Lees ook: Kiko Pearly Coral Rose 485

Catrice She said yes in her red dress

Catrice She said yes in her red dress

Op de foto hierboven kun je al een beetje zien dat de mooie roze lak ook gouden shimmer heeft. Zelf vind ik dat nogal lastig vast te leggen op foto omdat je het niet zo goed ziet. Zelf zag ik het op mijn nagels wel goed alleen in het flesje in bepaald licht.

Catrice She said yes in her red dress

Hier zie je het wat beter. Je zou zou op het eerste gezicht niet echt zeggen dat de roze kleur ook best wel fel is. Het is absoluut geen neon, maar als hij op je nagels zit dan spat hij er evengoed wel mooi van af. Dit heb ik ook geprobeerd vast te leggen op de foto van de nagellak swatch maar dat is me niet zo super goed gelukt. Maar, je ziet het wel 🙂 dat is het belangrijkste!

De lak vind ik fijn lakken en is ook goed van structuur. Hij is niet te dik en ook niet te waterig. Ook ben ik over de dikkere kwast goed te spreken. Je komt overal goed bij en de dekking is ook goed. Tja, klinkt als het beste geschenk uit de hemel hè? 😉 Wel dekt hij het mooiste als je er twee laagjes overheen aanbrengt.

catrice she said yes in he2 » DoorMariska
catrice she said yes in he5 » DoorMariska


Hier zie je denk ik beter wat ik bedoel met dat hij best wel fel is evengoed. Vooral op de onderste foto zie je dat goed omdat de camera zo soms de kleur niet goed kan pakken. De foto erboven is wel precies hoe die is als je er in normaal daglicht naar kijkt. Als je dus van roze houdt in combinatie met gouden glitter of shimmer dan raad ik je deze zeker weten aan. Hij is prachtig!

Conclusie

catrice she said yes in he4 » DoorMariska

Catrice She said yes in her red dress is een mooie en fijne lak, een kleur die ik nog niet eerder bij Catrice heb gezien. Wel kreeg ik op de dag zelf al een chip ondanks dat ik ook top coat had aangebracht. Of dit aan de top coat ligt of aan de lak kan ik niet zeggen. Voor €3,00 kun je deze lak kopen bij Kruidvat of Trekpleister en heb je 10ml aan product. Catrice She Said Yes in her Red Dress is een lak die in het nieuwe assortiment van Catrice zit.

Lees ook:
P2 Techno chrome polish 030 Bronze Cut & 040 Pink Spark
4x Hema nagellak
Essence Kiss me Freddy

Wat vind jij van Catrice She Said Yes in her Red Dress? Is dit een kleur die je zou dragen?

Related Posts

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Adblock Detected

Please support us by disabling your AdBlocker extension from your browsers for our website.