Catrice Plum me up scotty / Holomania

door Mariska

banner passief inkomen membership rowena rousseau

Laatst heeft Lin voor mij heel wat lakjes gehaald die ik nog graag wilde uit de Luxury Lacquers lijn van Catrice. Die waren bij mij in de buurt namelijk al op. Deze mooi holografische lak zat er ook bij. Catrice Plum Me Up Scotty heeft een mooie licht paarse waas, maar die komt helaas niet zo mooi uit op de foto’s. Is ook best wel lastig. Maar holografisch is hij zeker!

lees ook: Sigma Venom liquid lipstick review

Catrice Plum Me Up Scotty

catrice plum me up scotty

Op verschillende manieren heb ik dit prachtige lakje op de foto proberen te zetten. Ik heb hier mijn standaard 18-55mm lens voor gebruikt en de close up filters van eBay +4 en +10. Zo kon ik mooi heel dichtbij komen bij bijvoorbeeld een nagel. Daarom is het eromheen ook vaag op sommige foto’s. Ook heb ik de foto’s een klein beetje bewerkt om de kleuren beter uit te laten komen en de foto’s iets te verscherpen. Vind ik altijd wel mooi! Ik heb ze in ieder geval niet helemaal verbouwd!

Dit lakje dekt met een laagje al vrij goed, maar twee laagjes vind ik persoonlijk altijd wel mooier. Hij droogt ook lekker snel, dus daar ben ik helemaal tevreden over.

Informatie

Deze lak was verkrijgbaar bij zowel Kruidvat als Trekpleister, maar was een limited edition en zijn nu vaak al helemaal uitverkocht. Deze zijn voor mij gehaald en lagen in de uitverkoop bakken bij beide winkels. Nu kwam ik er vorige week achter dat ze bij Trekpleister in Purmerend ook nog een aantal varianten hiervan hadden, dus heb er zelf ook nog een paar meegenomen. Misschien dat je ze ergens nog tegen komt, maar de kans is klaar. Ze waren erg beroemd.
In de uitverkoop waren deze €2,50. Ze bevatten 10ml lak zoals (bijna) iedere Catrice lak en heeft de fijne brede kwast.

Related Posts

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.