Catrice Mrs Boombastic – liquid metal (shiny)

by Mariska

banner passief inkomen membership rowena rousseau

Het was alweer een tijdje geleden dat ik wat leuke spulletjes had gekocht die ik ook kon reviewen voor m’n blog. Daar heb ik dus verandering in gebracht en ben de Kruidvat in gegaan van de week. Ik zag er wel weer heel veel mooie producten, waaronder deze lak Catrice Mrs Boombastic. Hij trok mijn aandacht door de kleur! Het is een liquid metal lak, die glanzend opdroogt, bruin van kleur en mooie paars (denk ik!) shimmer erin. Deze nam ik dus mee!

Lees ook: Catrice Pink Rock Shock (liquid metal)

Catrice Mrs Boombastic – liquid metal

catrice mrs boombastic 3 » DoorMariska

Geef je nagels een metallic look. Catrice Liquid Metal 02 Mrs. Boombastic Luxury Nagellak bestaat uit een combinatie van metallic pigmenten en parelmoerglans, waardoor je nagels glinsteren als vloeibaar metaal.

Er zitten in deze lak naar mijn idee paars kleurige shimmer maar dat kan ik zelf erg moeilijk zien en ook lijkt er een beetje goud doorheen te zitten. Voor de rest is de tint vooral bruin van kleur. Zelf hou ik best wel van donkere kleuren nagellak. Of het nu zomer of herfst is maakt me dan niet eens zoveel uit al denk ik dat dit wel meer een kleur voor de herfst is. Ik hou wel van dit effect!

catrice mrs boombastic 4 » DoorMariska
catrice mrs boombastic 7 » DoorMariska

Het flesje vind ik er eigenlijk wel luxe uitzien! Hij is wat vierkant van vorm, een mooie zwarte dorp en ook op de voorzijde staat simpel maar mooi, Catrice Luxury Lacquers. Ja, ik vind het mooi! Ook kun je op de achterzijde zien om welke kleur en naam lak dit gaat, je vind daar de inhoud en de ‘lijn’ waar het in zit. Allemaal informatie wat ik graag terug zie op een potje nagellak!

Het dopje vind ik trouwens erg fijn vasthouden. Hij is wat groter en vierkant van vorm waardoor ik merk dat ik meer grip heb en het gewoon beter in mijn hand ligt.

catrice mrs boombastic
catrice mrs boombastic
catrice mrs boombastic

En dit zijn de swatches van Catrice Mrs Boombastic – liquid metal (shiny) op mijn nagels. De dekking is eigenlijk al bijna goed in een laagje. Dat is echt een groot pluspunt! Zelf doe ik vaak twee laagjes om het allemaal net wat beter uit te laten komen maar een is in principe dus goed. Ook is de droogtijd gewoon goed zoals we gewend zijn van Catrice.

Catrice Mrs Boombastic – liquid metal (shiny) heb ik gekocht bij Kruidvat en is online verkrijgbaar bij Kruidvat. Ik betaalde hiervoor €3,59 en daar krijg je 11ml aan lak voor. In deze lijn zitten nog meer kleurtjes trouwens die ook erg mooi zijn!

Kennen jullie deze lak? Vind je dit ook zo’n mooie kleur of laat je hem liever staan?

Related Posts

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.