Catrice Mrs Boombastic – liquid metal (shiny)

Catrice Mrs Boombastic – liquid metal (shiny)

Het was alweer een tijdje geleden dat ik wat leuke spulletjes had gekocht die ik ook kon reviewen voor m’n blog. Daar heb ik dus verandering in gebracht en ben de Kruidvat in gegaan van de week. Ik zag er wel weer heel veel mooie producten, waaronder deze lak Catrice Mrs Boombastic. Hij trok mijn aandacht door de kleur! Het is een liquid metal lak, die glanzend opdroogt, bruin van kleur en mooie paars (denk ik!) shimmer erin. Deze nam ik dus mee!

Lees ook: Catrice Pink Rock Shock (liquid metal)

Catrice Mrs Boombastic – liquid metal

Geef je nagels een metallic look. Catrice Liquid Metal 02 Mrs. Boombastic Luxury Nagellak bestaat uit een combinatie van metallic pigmenten en parelmoerglans, waardoor je nagels glinsteren als vloeibaar metaal.

Er zitten in deze lak naar mijn idee paars kleurige shimmer maar dat kan ik zelf erg moeilijk zien en ook lijkt er een beetje goud doorheen te zitten. Voor de rest is de tint vooral bruin van kleur. Zelf hou ik best wel van donkere kleuren nagellak. Of het nu zomer of herfst is maakt me dan niet eens zoveel uit al denk ik dat dit wel meer een kleur voor de herfst is. Ik hou wel van dit effect!

Het flesje vind ik er eigenlijk wel luxe uitzien! Hij is wat vierkant van vorm, een mooie zwarte dorp en ook op de voorzijde staat simpel maar mooi, Catrice Luxury Lacquers. Ja, ik vind het mooi! Ook kun je op de achterzijde zien om welke kleur en naam lak dit gaat, je vind daar de inhoud en de ‘lijn’ waar het in zit. Allemaal informatie wat ik graag terug zie op een potje nagellak!

Het dopje vind ik trouwens erg fijn vasthouden. Hij is wat groter en vierkant van vorm waardoor ik merk dat ik meer grip heb en het gewoon beter in mijn hand ligt.

catrice mrs boombastic
catrice mrs boombastic
catrice mrs boombastic

En dit zijn de swatches van Catrice Mrs Boombastic – liquid metal (shiny) op mijn nagels. De dekking is eigenlijk al bijna goed in een laagje. Dat is echt een groot pluspunt! Zelf doe ik vaak twee laagjes om het allemaal net wat beter uit te laten komen maar een is in principe dus goed. Ook is de droogtijd gewoon goed zoals we gewend zijn van Catrice.

Catrice Mrs Boombastic – liquid metal (shiny) heb ik gekocht bij Kruidvat en is online verkrijgbaar bij Kruidvat. Ik betaalde hiervoor €3,59 en daar krijg je 11ml aan lak voor. In deze lijn zitten nog meer kleurtjes trouwens die ook erg mooi zijn!

Kennen jullie deze lak? Vind je dit ook zo’n mooie kleur of laat je hem liever staan?

17 Reacties

 1. Stephanie
  25 juli 2015 / 13:21

  Mooi kleurtje! Dit soort kleurtjes kies ik ook altijd uit!

 2. Mandy
  23 juli 2015 / 23:59

  Mooi en bijzonder kleurtje! In de zomer vind ik zulke donkere kleuren juist wel een mooi contrast geven 🙂

 3. 23 juli 2015 / 23:20

  Wauw, heel leuk kleurtje. Ik zie mijzelf deze kleur al dragen tijdens de herfstperiode ofzo!
  Super mooie foto’s maak je ook trouwens 🙂

 4. 23 juli 2015 / 21:09

  Erg mooi lakje! Hoewel ik zelf eigenlijk nooit nagellak draag, alleen op mijn tenen.

 5. Manon
  23 juli 2015 / 19:00

  Wat een mooie lak is dit!

 6. 23 juli 2015 / 17:52

  Dat is zeker weten een mooi lakje! Die zie ik graag schitteren op mijn teennagels deze zomer 🙂 Thanks voor de tip!

  • Mariska
   Auteur
   23 juli 2015 / 20:04

   Graag gedaan! Al is het meer een herfst / winterkleur, maar vind het donkere altijd wel mooi rond deze tijd.

 7. Julie
  23 juli 2015 / 17:19

  Ik vind hem er in het flesje eigenlijk mooier uitzien dan op de nagel! 🙂 Toch beetje een tegenvaller vind ik dan 🙂

  • Mariska
   Auteur
   23 juli 2015 / 17:43

   Je moet er van houden inderdaad 🙂 meestal hou ik wel van dit soort donkere lakjes.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.