Catrice Made To Stay Lip Polish – 060 Mission PINKpossible

geschreven door Mariska Groot

Ik heb weer een mooi lip product gekocht van Catrice! Eerder liet ik Catrice – Megan Fuchsia zien en vandaag is het de beurt aan Catrice made to stay lip polish Mission PINKpossible. Deze sprak mij zo aan door de fel roze kleur op de verpakking dat ik hem gewoon mee heb genomen. Deze heb ik afgelopen zaterdag ook gewoon opgedaan naar een feestje, ondanks dat mijn broertje het nogal afkeurde met ‘Maris, ik vind het geen gezicht!’. Ik deed het gewoon, dus. Ook heb ik gelijk mijn afstandsbediening kunnen uittesten 😉

Lees ook: Catrice made to stay lip polish – 040 Let’s red loud!

Catrice made to stay lip polish Mission PinkPossible

catrice made to stay lip polish pinkpossible
catrice made to stay lip polish pinkpossible

De kleur wilde direct hebben en nam hem dus gewoon mee op de gok. Ik weet van mezelf dat ik dit niet in het dagelijkse leven ga dragen, maar ik ‘durf’ het nu wel naar een feestje. Vind ik leuk! Eigenlijk begin ik stiekem steeds meer liefde te krijgen voor felle lip kleuren. Ik vind dat echt zo leuk! Vooral het liefst fel roze, maar ook mat rood vind ik heel erg mooi. Dit is dan ook wel een kleurtje die ik ga proberen vaker te dragen. Hij is toch leuk? Natuurlijk heb ik ook wat foto’s gemaakt van de kleur op mijn lippen. Kon ik direct even mijn afstandsbediening testen en ook daar ben ik heel blij mee! Kijk mee!

catrice made to stay lip polish pinkpossible
catrice made to stay lip polish pinkpossible

En als laatste; zo ziet hij er uit op mijn lippen! Ja, mooie kleur. Wat vinden jullie? Deze kleur bleef wel redelijk goed zitten, maar einde van de avond (na een paar glazen wijn) was hij er toch wel af. Jammer, maar voor een prijs van €3,99 vind ik dat eigenlijk helemaal niet zo erg. Beetje bijwerken en klaar. Het product bevat 6ml en is heel erg fijn aan te brengen met de applicator. Eigenlijk had ik stiekem gehoopt dat hij nog net iets feller was, maar hier ben ik ook helemaal tevreden mee.
Deze Catrice Made To Stay Lip Polish – 060 Mission PINKpossible heb ik gekocht bij Trekpleister, maar is ook te koop bij Kruidvat.

You may also like

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.