Catrice Made To Stay Lip Polish – 060 Mission PINKpossible

Catrice Made To Stay Lip Polish – 060 Mission PINKpossible

Ik heb weer een mooi lip product gekocht van Catrice! Eerder liet ik Catrice – Megan Fuchsia zien en vandaag is het de beurt aan Catrice made to stay lip polish Mission PINKpossible. Deze sprak mij zo aan door de fel roze kleur op de verpakking dat ik hem gewoon mee heb genomen. Deze heb ik afgelopen zaterdag ook gewoon opgedaan naar een feestje, ondanks dat mijn broertje het nogal afkeurde met ‘Maris, ik vind het geen gezicht!’. Ik deed het gewoon, dus. Ook heb ik gelijk mijn afstandsbediening kunnen uittesten 😉

Lees ook: Catrice made to stay lip polish – 040 Let’s red loud!

Catrice made to stay lip polish Mission PinkPossible

catrice made to stay lip polish pinkpossible
catrice made to stay lip polish pinkpossible

De kleur wilde direct hebben en nam hem dus gewoon mee op de gok. Ik weet van mezelf dat ik dit niet in het dagelijkse leven ga dragen, maar ik ‘durf’ het nu wel naar een feestje. Vind ik leuk! Eigenlijk begin ik stiekem steeds meer liefde te krijgen voor felle lip kleuren. Ik vind dat echt zo leuk! Vooral het liefst fel roze, maar ook mat rood vind ik heel erg mooi. Dit is dan ook wel een kleurtje die ik ga proberen vaker te dragen. Hij is toch leuk? Natuurlijk heb ik ook wat foto’s gemaakt van de kleur op mijn lippen. Kon ik direct even mijn afstandsbediening testen en ook daar ben ik heel blij mee! Kijk mee!

catrice made to stay lip polish pinkpossible
catrice made to stay lip polish pinkpossible

En als laatste; zo ziet hij er uit op mijn lippen! Ja, mooie kleur. Wat vinden jullie? Deze kleur bleef wel redelijk goed zitten, maar einde van de avond (na een paar glazen wijn) was hij er toch wel af. Jammer, maar voor een prijs van €3,99 vind ik dat eigenlijk helemaal niet zo erg. Beetje bijwerken en klaar. Het product bevat 6ml en is heel erg fijn aan te brengen met de applicator. Eigenlijk had ik stiekem gehoopt dat hij nog net iets feller was, maar hier ben ik ook helemaal tevreden mee.
Deze Catrice Made To Stay Lip Polish – 060 Mission PINKpossible heb ik gekocht bij Trekpleister, maar is ook te koop bij Kruidvat.

27 Reacties

 1. Rebecca
  19 juni 2014 / 20:08

  Mooie kleur zeg! 😀

 2. imane
  19 juni 2014 / 14:29

  hij ziet er leuk uit, maar een beetje waterig 🙂
  ik ben helaas niet van de felle kleuren, maar deze lijkt me wel heel erg leuk !

 3. Dana
  18 juni 2014 / 01:13

  Mooi kleurtje en hij staat je ook nog goed!

 4. 17 juni 2014 / 17:30

  Wauw ! wat een mooie kleur zeg. Staat je ook super. Liefs, Jasmijn

 5. Petra
  17 juni 2014 / 08:44

  Een heel erg mooie kleur, deze staat je goed!

  • Mariska
   17 juni 2014 / 11:50

   Dank je wel Petra! 🙂

 6. Mayara Esther
  16 juni 2014 / 22:29

  Deze heb ik al vaker voorbij zien komen, ik vind hem erg mooi en wil hem ook aanschaffen. Jammer dat hij niet lang blijft maar voor die prijs is het niet erg inderdaad.

 7. Kimberley
  16 juni 2014 / 21:26

  Ik vind het wel logisch dat hij eraf ging na een paar glazen wijn. Als dat niet zo was, zou ik het heel knap vinden, haha. En voor 4 euro! Ik vind hem wel leuk 🙂

 8. Mariëlle
  16 juni 2014 / 20:57

  De finish is niet echt mijn ding, maar het is wel een geliefd product1
  Lees het laatste blogbericht van Mariëlle – Plog: mijn weekendMy Profile

 9. Evelien
  16 juni 2014 / 20:57

  Wat een leuk kleurtje Lekker fel en vrolijk, daar houd ik ook wel van!

 10. 16 juni 2014 / 20:26

  Mooi! Toffe kleur, de pigmentatie valt me niets tegen. Mooie foto’s heb je gemaakt trouwens.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.