Catrice made to stay lip polish – 040 Let’s red loud!

Catrice made to stay lip polish – 040 Let’s red loud!

Deze heb ik gekocht in de 50% sale van Catrice. Ik was zo tevreden over de andere twee die ik heb dat ik deze ook meenam. Natuurlijk trok de 50% mij over de streep, al is hij anders ook niet zo duur. Zulke kortingen zijn over het algemeen redelijk gevaarlijk! Kijk mee naar de Catrice made to stay lip polish in Let’s red loud!

Lees ook: Sleek Matte Me Lip Cream – Brink Pink

Catrice made to stay lip polish – 040 Let’s red loud!

catrice made to stay lip polish let's red loud

Op het moment dat ik hem open maakte in de winkel dacht ik even dat hij ook toch wel een felle kleur zou zijn. De applicator gaf namelijk een vrij felle rode kleur aan terwijl de verpakking naar mijn mening weer minder fel is. Maar wat ik dan wel een voordeel vind is dat het hem meer draagbaar maakt voor het dagelijkse leven. Je ziet dat je wat op je lippen hebt maar het is niet te fel zoals Mission PINKpossible en Megan Fuchsia. Alhoewel ik die wel heel vet vind hoor voor een niet te drukke look.

catrice made to stay lip polish let's red loud
catrice made to stay lip polish let's red loud
catrice made to stay lip polish let's red loud

Mijn mening

Zelf vind ik dit weer een heel mooi product, net als de andere twee kleuren van Catrice Made To Stay Lip Polish. Ook deze brengt heel fijn door het product en de applicator. Deze zal ik ook sneller dragen in het ‘openbaar’ dan de fellere kleuren. Doordat hij niet te fel is, is hij naar mijn mening sneller draagbaar.

Pluspunten
Goed draagbaar
Fijne applicator
Smaakt niet chemisch

Minpunten
Gaat uit het assortiment
Als je van felle kleuren houdt zou ik deze niet kopen

Info en verkrijgbaarheid

Deze heb ik met 50% gekocht bij Kruidvat, maar is wellicht ook nog bij de Trekpleister verkrijgbaar. Online bij Kruidvat nog wel voor €2,50. Mocht je hem willen en niet meer in de winkel kunnen vinden is dit een goed alternatief. Op de webshop wordt hij dan ook met 50% korting aangeboden. Hij bevat 6ml product.

Lees ook:
Catrice Ultimate Colour – 310 Red My Lips
NYC Applelicious lip balm – Big Apple Red
Action lipstick Max & More

25 Reacties

 1. iiiThinkPink
  14 juli 2014 / 22:04

  Mooi kleurtje!

 2. iiiThinkPink
  14 juli 2014 / 22:04

  Mooi kleurtje!

 3. 14 juli 2014 / 19:52

  Ik had niet verwacht dat dit zo’n draagbaar kleurtje zou zijn! Ziet er goed uit 🙂

 4. 14 juli 2014 / 19:52

  Ik had niet verwacht dat dit zo’n draagbaar kleurtje zou zijn! Ziet er goed uit 🙂

 5. Manon
  14 juli 2014 / 17:30

  Wat een mooie kleur !!

 6. Manon
  14 juli 2014 / 17:30

  Wat een mooie kleur !!

 7. 14 juli 2014 / 11:37

  Ik vind de kleur juist mooi!! Geeft je lippen dat leuke kleurtje zonder te extreem te zijn. Love it!

 8. 14 juli 2014 / 11:37

  Ik vind de kleur juist mooi!! Geeft je lippen dat leuke kleurtje zonder te extreem te zijn. Love it!

 9. Melissa
  14 juli 2014 / 11:14

  Ziet er goed uit! Mooie kleur ook (:

 10. Melissa
  14 juli 2014 / 11:14

  Ziet er goed uit! Mooie kleur ook (:

 11. NailTalk
  14 juli 2014 / 10:57

  Hij is mooi en glossy!!

  PS: als ik op je site kom gaan er twee (reclame) videos spelen, zelfde reclame maar lopen niet synchroon… Weet niet hoe snel ik op je artikel moet klikken…!

  • Mariska
   14 juli 2014 / 13:10

   Dat is wel heel vervelend ja! Hm, ik kan het ook niet echt uitschakelen want dan moet ik dus de advertenties weghalen. Maar bedankt voor het melden!

   • NailTalk
    14 juli 2014 / 13:14

    Dat dacht ik al en geeft niks 🙂 Ik kan snel klikken hoor! 😛

 12. NailTalk
  14 juli 2014 / 10:57

  Hij is mooi en glossy!!

  PS: als ik op je site kom gaan er twee (reclame) videos spelen, zelfde reclame maar lopen niet synchroon… Weet niet hoe snel ik op je artikel moet klikken…!

  • Mariska
   14 juli 2014 / 13:10

   Dat is wel heel vervelend ja! Hm, ik kan het ook niet echt uitschakelen want dan moet ik dus de advertenties weghalen. Maar bedankt voor het melden!

   • NailTalk
    14 juli 2014 / 13:14

    Dat dacht ik al en geeft niks 🙂 Ik kan snel klikken hoor! 😛

 13. 14 juli 2014 / 09:56

  Wow…. deze kleur geeft je een super uitstraling….het staat je erg goed…
  groetjes Petra

 14. 14 juli 2014 / 09:56

  Wow…. deze kleur geeft je een super uitstraling….het staat je erg goed…
  groetjes Petra

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.