Catrice made to stay lip polish – 040 Let’s red loud!

door Mariska

banner passief inkomen membership rowena rousseau

Deze heb ik gekocht in de 50% sale van Catrice. Ik was zo tevreden over de andere twee die ik heb dat ik deze ook meenam. Natuurlijk trok de 50% mij over de streep, al is hij anders ook niet zo duur. Zulke kortingen zijn over het algemeen redelijk gevaarlijk! Kijk mee naar de Catrice made to stay lip polish in Let’s red loud!

Lees ook: Sleek Matte Me Lip Cream – Brink Pink

Catrice made to stay lip polish – 040 Let’s red loud!

catrice made to stay lip polish let's red loud

Op het moment dat ik hem open maakte in de winkel dacht ik even dat hij ook toch wel een felle kleur zou zijn. De applicator gaf namelijk een vrij felle rode kleur aan terwijl de verpakking naar mijn mening weer minder fel is. Maar wat ik dan wel een voordeel vind is dat het hem meer draagbaar maakt voor het dagelijkse leven. Je ziet dat je wat op je lippen hebt maar het is niet te fel zoals Mission PINKpossible en Megan Fuchsia. Alhoewel ik die wel heel vet vind hoor voor een niet te drukke look.

catrice made to stay lip polish let's red loud
catrice made to stay lip polish let's red loud
catrice made to stay lip polish let's red loud

Mijn mening

Zelf vind ik dit weer een heel mooi product, net als de andere twee kleuren van Catrice Made To Stay Lip Polish. Ook deze brengt heel fijn door het product en de applicator. Deze zal ik ook sneller dragen in het ‘openbaar’ dan de fellere kleuren. Doordat hij niet te fel is, is hij naar mijn mening sneller draagbaar.

Pluspunten
Goed draagbaar
Fijne applicator
Smaakt niet chemisch

Minpunten
Gaat uit het assortiment
Als je van felle kleuren houdt zou ik deze niet kopen

Info en verkrijgbaarheid

Deze heb ik met 50% gekocht bij Kruidvat, maar is wellicht ook nog bij de Trekpleister verkrijgbaar. Online bij Kruidvat nog wel voor €2,50. Mocht je hem willen en niet meer in de winkel kunnen vinden is dit een goed alternatief. Op de webshop wordt hij dan ook met 50% korting aangeboden. Hij bevat 6ml product.

Lees ook:
Catrice Ultimate Colour – 310 Red My Lips
NYC Applelicious lip balm – Big Apple Red
Action lipstick Max & More

Related Posts

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.