Catrice Luxury Nudes – To the nude mood (Essie Cozy in Cashmere dupe?)

by Mariska

banner passief inkomen membership rowena rousseau

Catrice Luxury Nudes review! Op redelijk veel blogs waren de mooie nieuwe lakjes van Essie te zien, waaronder Essie Cozy in Cashmere. Essie Cozy in Cashmere is een nieuwe lak die een beetje taupe van kleur is, mat opdroogt en paars / blauwe shimmer / glitter er in heeft. De lak zag ik op een aantal blogs en was direct verliefd. Die wilde ik! Nu kwam ik een dupe tegen, namelijk van Catrice Luxury Nudes – To the new mood. Op het flesje staat ‘soft matt’ dus ja, die nam ik mee! Is het echt een dupe? Of vind ik dit alleen maar?

Lees ook: Catrice A wink of pink & Catrice Oh, Pinky day!

Catrice Luxury Nudes – To the nude mood

catrice luxury nudes4 » DoorMariska
catrice luxury nudes

Zoals je ziet is de kleur wel heel erg nude en daar hou ik van! Dat dit plaatje ook nog mat zou opdrogen zou het voor mij helemaal af maken. Matte nagellakken vind ik namelijk erg mooi en zeker als er nog iets speciaals in zit. In dit geval is dat de paars / blauwe glitter / shimmer. Het mooiste vind ik is dat het niet per se alleen zichtbaar is in de zon, maar ook als het wat schemerig is.

Het was trouwens best lastig vast te leggen op de foto! Ik heb mijn close up filters van eBay erbij gepakt om zo dicht mogelijk bij de kleur te kunnen komen. Dan pas zie je goed wat ik bedoel met de shimmer. De foto’s hieronder zijn wel mooi gelukt maar ik blijf het lastig vinden mooie, heldere en goede swatches te maken 🙂 Ik heb de foto’s gemaakt met mijn 50mm lens in combinatie met de close up filters +2 en +4.

catrice luxury nudes
catrice luxury nudes
catrice luxury nudes3 » DoorMariska
catrice luxury nudes6 » DoorMariska
catrice luxury nudes7 » DoorMariska

En wat vind jij er van? Ik ben er dus echt wel een beetje van overtuigd dat het de perfecte dupe is van Essie Cozy in Cashmere. Zeker weten! Goed punt is dat deze goedkoper is dan de variant van Essie. Deze uit de Catrice Luxury Nudes lijn kost €2,89 en bevat 10ml lak. Mooi budget weer en dat is nou precies waar ik van hou! Ja, ik ben hier heel erg blij mee!

Related Posts

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Adblock Detected

Please support us by disabling your AdBlocker extension from your browsers for our website.