Catrice It’s a very berry bash (It Pieces Le)

by Mariska
catrice it's a very berry bash

banner passief inkomen membership rowena rousseau

Catrice It Pieces ligt momenteel al veel in de winkel en ik wilde eigenlijk niet per se iets van de collectie hebben. Ook is het vaak al geplunderd maar nu was dat niet het geval gelukkig. Ik kwam Catrice It’s a Very Berry Bash tegen. Een mooie bordeaux rode nagellak kun je wel stellen. Rood heb ik op zich al wel genoeg maar bordeaux rood nog niet echt. Ik nam alleen deze mee!

Lees ook: Catrice SUNdra (IT PIECES LE)

Catrice It’s a very Berry Bash (It Pieces LE)

catrice it's a very berry bash

Catrice It’s a Very Berry Bash is een bordeaux rode kleur die ik zeker waardeer en ik vind zo’n kleur ook erg chique staan altijd. Rood staat chique maar dit maakt het net wat meer. Bijvoorbeeld mooi voor in de herfst en winter maar ook voor een stijlvol feest. Het is nu eenmaal een classy kleur! Hij doet met denken aan Max Factor Pandora Ruby. Direct viel me ook op dat hij de ‘new brush’ van Catrice heeft. Catrice heeft enige tijd te dunnere kwastjes geruild voor de wat dikkere kwastjes die ik persoonlijk erg fijn vind werken. Het is een stevig kwastje. De rest van het potje is niets bijzonders en een typische Catrice lak.

catrice it's a very berry bash
catrice it's a very berry bash

Catrice It’s a Very Berry Bash dekt eigenlijk mooi in een laagje maar voor de zekerheid heb ik een tweede aangebracht. Dat maakt het geheel net even wat mooier af en maakt de kleur net wat meer intens. De droogtijd is ook vrij vlot vind ik zelf met een laagje waardoor je redelijk snel het andere laagje eroverheen kunt doen.

Ben blij dat ik deze mooie kleur mee heb genomen naar huis! Hij is op dit moment te koop bij Kruidvat en Trekpleister en kost €2,99 voor een normaal Catrice potje van 10ml. Deze is op dit moment als limited edition verkrijgbaar.

Ook zijn deze verkrijgbaar van links naar rechts:
94 It’s a Very Berry Bash
95 For Some It’s Plum
97 Love Affair in Bel Air
98 No Coffee Without Toffee

Lees ook:
Catrice First class Up-Grape
Catrice SUNdra (IT PIECES LE)
Catrice Robinson Coralsoe (IT PIECES LE)

Wat vinden jullie van bordeaux rood op de nagels?

Related Posts

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.