Catrice Haute Future – iROSEdescent

Haute Future iROSEdescent

Op het moment dat ik het persbericht zag dacht ik niet dat ik er iets van wilde hebben van Catrice Haute Future. Mijn mening veranderde heel erg op het moment dat ik wist dat de nagellak van deze limited edition holografische zouden zijn. Daar heb ik er nog maar eentje van en daar wilde ik zeker meer van! Ik kocht er dus twee. Maar man, wat zijn ze lastig op de foto te krijgen zeg! De zon scheen dan wel, maar nog is het lastig! Kijk mee.

Lees ook: Catrice Clean ID volume mascara

Catrice Haute Future – iROSEdescent

Zoals ik zei is dit dus een holografische nagellak. Ik vind die zo mooi! Vooral het effect in de zon; wow! Gisteren kon ik alleen maar naar mijn nagels kijken de hele tijd. Beetje verliefd. Hij is zeker mooi net als nog een ander lakje die ik heb uit deze limited edition, maar wat ik al zei is hij zeer moeilijk op de foto te krijgen. Of het ligt aan mij, haha. Uiteraard laat ik nu de foto’s zien.

Foto’s

catrice haute future
catrice haute future

Mijn mening

Met deze ben ik zeker blij! Zoals ik al zei had ik nog maar een holografische lak, dus dit is een toevoeging aan mijn stash. Hij lakt erg fijn door het bredere borsteltje van Catrice en ook de droogtijd is met een laagje erg snel. Op de foto heb ik twee dikke lagen gebruikt zodat het effect mooi zou zijn en er geen plekken zouden zijn waar mijn nagels doorheen kwamen.

Informatie

Catrice Haute Future is op dit moment verkrijgbaar in veel Kruidvat filialen en ook in sommige filialen van Trekpleister. Dit lakje kost €3,59 en bevat 10ml lak. Deze heb ik gekocht met de 1+1 actie bij Kruidvat, dus had ik er twee voor de prijs van een! Als je vlug bent en ze hebben deze lakjes nog, rennen zou ik zeggen 🙂

Lees meer:
Catrice artikelen

Wat vind je van deze lak? En van holografische lakjes?

23 Reacties

 1. Stéphanie
  7 mei 2014 / 15:41

  Ik hou van holografische lakjes! Helaas zit er geen Kruidvat of Trekpleister bij mij in de buurt die deze lijn verkopen.

 2. NailTalk
  5 mei 2014 / 12:48

  Catrice is goed bezig, mooi lakje!

 3. beautyforgirls
  4 mei 2014 / 23:33

  Prachtig kleurtje.
  Liefs, xxx

 4. Iris - TBM
  4 mei 2014 / 22:51

  Wauw! Hij is echt heel mooi! Leuk dat effect!

 5. Aurelie
  4 mei 2014 / 21:41

  Zo’n mooi nagellakje! Ik draag eigenlijk bijna alleen maar roos of oranje op mijn nagels, maar misschien moet ik eens wat anders proberen.

 6. 4 mei 2014 / 19:51

  wat een tof kleurtje! ik heb de lipsticks uit deze lijn meegenomen!

 7. 4 mei 2014 / 17:46

  Wauw! Ik heb altijd een zwak voor holografische nagellakjes 😉

  ~ Hannelore

 8. Jill
  4 mei 2014 / 16:55

  Wauw mooi! Ik zou heel graag de holografische lakken uit de andere collectie van Catrice (ik ben even de naam vergeten) maar helaas zijn ze bij mij in de buurt steeds uitverkocht. 🙁

 9. Wendy
  4 mei 2014 / 15:05

  I love holo! Mooi lakje is dit hoor, ga van de week ook maar een kijkje nemen bij Kruidvat!

 10. Swatched
  4 mei 2014 / 15:02

  Deze lak is wel echt mijn favoriet uit de gehele collectie, blijf er maar naar kijken!

 11. Jorien
  4 mei 2014 / 14:09

  Ik hou van Holografische lakjes. Staat zo cool 😀

 12. 4 mei 2014 / 12:53

  Erg mooie lak, zeker in de zon! Ik heb al zoveel holo’s dat ik maar even een holo-stop heb genomen 😉

 13. 4 mei 2014 / 12:52

  Heel mooi lakje =)
  Hopelijk liggen ze er volgende week nog
  Liefs Jorinda

 14. 4 mei 2014 / 12:23

  Heel raar, maar mijn hele glitter/zilvermood is verdwenen nu het lente is! Maar ik vind deze echt leuk voor de winter <3
  Liefs,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.